Bookmarks

    Το θέμα της κατάρτισης του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τη συμμετοχή και του Άρη Θεσσαλονίκης, απασχόλησε σήμερα Τετάρτη (3/9)  το πρωί τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και του Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που άτυπα συναντήθηκαν στα γραφεία του Ερασιτέχνη. Πέραν των όλων θεμάτων που συζήτησαν, επί τάπητος τέθηκε προς συζήτηση τέθηκε και το ζήτημα της συγκρότησης του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στον οποίο πέραν της Δόξας Δράμας, θα συμμετέχει και ο Άρης Θεσσαλονίκης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

     

    Από κει και πέρα συζητήθηκε το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας και ο μέχρι τώρα αριθμός των 700 διαρκείας που έχουν πουληθεί να τονίσουμε ότι περίπου άλλα 1.500 εισιτήρια διαρκείας βρίσκονται σε χέρια καβαλιωτών φιλάθλων και καθημερινά τα άτομα που έχουν αναλάβει τον τομέα αυτό εισπράττουν τα χρήματα που αντιστοιχούν στο κάθε ένα. Γενικότερα να τονίσουμε ότι στις τάξεις της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών υπάρχει μερική κακοποίηση για τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα και έχουν εισπραχθεί.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

     

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία της Καβάλας βρίσκεται σε εξέλιξη και σήμερα Τετάρτη (3/9)  δόθηκε συνέχεια με την προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, στις οποίες το μεγαλύτερο βάρος από το προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη και του συνεργάτη του Γιώργου Γουνελά έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής και σε αντίστοιχα της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Το ευχάριστο είναι ότι η τεχνική ηγεσίας της ομάδας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές που αισθάνονταν ενοχλήσεις αποθεραπεύτηκαν πλήρως και συμμετέχουν στις καθημερινές προπονήσεις.

     

    Φιλικά με Α.Ε. Καβάλας και Κεραυνό Κρηνίδων

     

    Και ενώ το προγραμματισμένο φιλικό του Α.Ο.Κ. στην Χρυσούπολη την Κυριακή (7/9) αναβλήθηκε λόγω του αγώνα κυπέλλου που θα δώσει η ομάδα του Νέστου, οι «Αργοναύτες» την ίδια μέρα προγραμμάτισαν φιλικό στο «Βερούλειο» με την Α.Ε. Καβάλας και με ώρα έναρξης στις 5:30 το απόγευμα. Μία ημέρα αργότερα και ειδικότερα την ερχόμενη Δευτέρα (8.9) ο Α.Ο.Κ. θα ταξιδέψει στις Κρηνίδες για να δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι. Αυτό με τον τοπικό Κεραυνό με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα.

    3 Responses to “Το θέμα της κατάρτισης του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τη συμμετοχή και του Άρη απασχόλησε σήμερα Τετάρτη (3/9) τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. στην άτυπη συνεδρίαση τους – Προγραμματίστηκαν φιλικά με Α.Ε. Καβάλας και Κεραυνό Κρηνίδων”