Bookmarks

     

    Ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Καπνόπουλος μετακόμισε εδώ και λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στη Καλαμαριά και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Απόλλωνα.  Ο 22χρονος καβαλιώτης ταλαντούχος μέσος ξεκίνησε από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και την σαιζόν 2009-2010 έπαιξε στην Δ’ Εθνική με τη φανέλα του Βρασίδα Νέας Περάμου. Ακολούθησε μια χρονιά (2010-2011) στη Καβάλα και στο πρωτάθλημα της Super League και μετά (2011-2012) μετακόμισε στον Παναιτωλικό, επίσης στο πρωτάθλημα της Super League. Επέστρεψε στον Α.Ο.Κ. την ποδοσφαιρική πείοδο 2012-2013 στο πρωτάθλημα της Football League και πέρυσι (2013-2014) με τη φανέλα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 15 συμμετοχές.

    Το καλοκαίρι δοκιμάστηκε και άρεσε στον Πλατανιά, αφήνοντας πολύ καλές υποσχέσεις αλλά η μεταγραφή του τελικά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της μετακίνησης του προπονητή Άγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ, αφού  αποτελούσε προσωπική του επιλογή. Η Καλαμαριά είναι το επόμενο σκαλοπάτι για την εδραίωση του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της χώρας μας αφού ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Καπνόπουλος δουλεύει σκληρά τα τελευταία χρόνια και οι προσπάθειες που καταβάλει πολύ σύντομα θα «αποδώσουν καλύτερους καρπούς».

    2 Responses to “Ο 22χρονος καβαλιώτης ταλαντούχος μέσος Γιώργος Καπνόπουλος κάτοικος Καλαμαριάς αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα”