Bookmarks

     

    Ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε υπογραμμίζει ότι, ανοίγει τις πόρτες του σε όλους τους φίλους και τις φίλες του αθλήματος και μοιράζεται μαζί τους τα επιτεύγματα των τμημάτων του.

    Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία σε όσους μέχρι στιγμής δεν είχαν την εμπειρία να παρακολουθήσουν αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ από κοντά, να έρθουν σε επαφή με το άθλημα, τους αθλητές του Συλλόγου αλλά και των προσκεκλημένων αθλητών και δασκάλων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, από την Ξάνθη, την Προσοτσάνη Δράμας και την Κεραμωτή Καβάλας.

    Οι τέσσερις Σύλλογοι ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα ασκήσεων συνδυάζοντας όλα τα εφόδια νέων τεχνολογιών(ηλεκτρονικοί θώρακες) που συμπράττουν στην εξέλιξη του αθλήματος. Σας περιμένουμε στην Ανοιχτή Γιορτή ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 έως 21:00 στην παραλιακή λεωφόρο της Καβάλας. Γνώρισε από κοντά τη φιλοσοφία του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. «Έλα κι εσύ» στην Ανοιχτή Γιορτή του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας.

    One Response to “Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: «Έλα κι εσύ» στην Ανοιχτή Γιορτή του Αθλητικού Συλλόγου στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου στην παραλιακή λεωφόρο της Καβάλας»”