Bookmarks

    Τα πρωταθλήματα ανδρών της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα ξεκινήσουν στις 20-21 Σεπτεμβρίου αντί για τις 13-14 του μήνα που ήταν αρχικά προγραμματισμένα.

     

    Να σημειώσουμε ότι η διοίκηση της τοπικής Ένωσης πήρε αυτήν την απόφαση καθώς δεν έχουν άδεια καταλληλότητας τα γήπεδα. Η σχετική προθεσμία έχει λήξει από το τέλος του Αυγούστου αλλά οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν κάνει καμία κίνηση για τη λύση του προβλήματος οπότε αποφασίστηκε η αναβολή. Είναι μια πρώτη αντίδραση και ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον. Αναμένεται μάλιστα και η επίσημη ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Καβάλας για την αναβολή των πρωταθλημάτων.

     

    Εξάλλου την Παρασκευή 5/9, στις 6μ.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας, είναι προγραμματισμένη ενημερωτική συνάντηση του γιατρού της Ένωσης Κώστα Παπαδόπουλου με τους νοσηλευτές που επιθυμούν να καλύπτουν ποδοσφαιρικούς αγώνες κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο. Για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Κ. Παπαδόπουλο (6973656015) ή τον Χρ. Γαϊτατζή (6945-926.400).

     

    Νέα σχολή διαιτησίας τον Οκτώβριο από την  Ε.Π.Σ. Καβάλας

     

    Όπως έγινε γνωστό η Ε.Π.Σ. Καβάλας προτίθεται, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, να λειτουργήσει σχολή διαιτησίας από τις αρχές του Οκτώβρη. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν σ’ αυτήν μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στην γραμματεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας στον κ. Χρόνη Γαϊτατζή (2510-222.751) και στον αρχιδιαιτητή Βασίλη Κυριακούδη (6936-134.984). Η λήξη της προθεσμίας είναι στις 3/10 και η σχολή θα ξεκινήσει την λειτουργία της κατά πάσα πιθανότητα στις 8/10. Παράλληλα, όπως είναι ήδη γνωστό, οι γραπτές εξετάσεις για τους διαιτητές των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα γίνουν στις 10 Σεπτεμβρίου, στο Ζουμπουλάκειο στις 5.30μ.μ. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίζουμε ότι τα αγωνιστικά τεστ είναι προγραμματισμένα για τις 17 Σεπτεμβρίου στο «Ανθή Καραγιάννη». Ώρα προσέλευσης για τους διαιτητές στις 4.30μ.μ.

     

    3 Responses to “Μετατίθεται η έναρξη των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Καβάλας για τις 20-21 Σεπτεμβρίου καθώς δεν έχουν άδεια καταλληλότητας τα γήπεδα – Νέα σχολή διαιτησίας τον Οκτώβριο από την Ε.Π.Σ. Καβάλας”