Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αετού Ορφανού και ο προπονητής Παντελής Στυλιανού συμφώνησαν σε όλα και θα συνεχίσουν χέρι χέρι την συνεργασία τους και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Οι δύο πλευρές στην τελευταία συνάντηση που είχαν πριν μερικές ημέρες διαπίστωσαν ότι έχουν πολλά κοινά σημεία στην συνεργασία τους και για τον λόγο αυτό έδωσαν τα χέρι. Εκείνο το οποίο πάντως είναι βέβαιο ότι η ομάδα του Αετού Ορφανού με τον προπονητή Παντελή Στυλιανού στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του έφτασε μόλις μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας αλλά όπως είναι γνωστό γνώρισε την ήττα στο “Βερούλειο” στάδιο στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής από τον Ηρακλή Καβάλας.  Σε όλα τα παραπάνω να θυμίσουμε ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει επίσης προϋπηρεσία στον Ορφέα Ελευθερούπολης, τον Μ.Α. Αντιφιλίππων και την Α.Ε. Πιερέων 2004.

    Σε αγωνιστικό επίπεδο ο προγραμματισμός ήδη ξεκίνησε για τη νέα ποδοσφαιρική με βασικό στόχο της διοίκησης αλλά της τεχνικής ηγεσίας του Αετού Ορφανού να γίνουν επαφές αρχικά με τις ανανεώσεις συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της ομάδας και στη συνέχεια να γίνει ο εμπλουτισμός του έμψυχου δυναμικού. Πάντως η αρχή με τις ανανεώσεις έγινε με τον επιθετικό ποδοσφαιριστή Βασίλη Παπαδόπουλος ο οποίος ήδη συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Αετού Ορφανού. Από και και πέρα ακολούθησαν οι ανανεώσεις και κάποιων άλλων παικτών όπως είναι οι Λευτέρης Τοπαλίδης, Αλέξης Μπαμπατζάνης, Κώστας Καραγιαννίδης.

    Comments are closed.