Bookmarks

    Στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Ηρακλή Καβάλας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (8/6) στο “Βερούλειο” στάδιο στις 7 το απόγευμα αναμένεται να παρθούν πολλές και σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της ομάδας. Μία ομάδα η οποία φέτος “έφτασε στη βρύση” αλλά τελικά δεν κατάφερε “να πιει νερό” εξασφαλίζοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

    Πρόκειται για μία Τακτική Γενική Συνέλευση κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που έφυγε και βέβαια θα δρομολογηθούν και πολλά θέματα σε διοικητικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο.

    Ανοιχτό το θέμα Ιγνατιάδη

    Το σίγουρο πάντως είναι το ότι μετά την ολοκλήρωση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Ηρακλή Καβάλας αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι η διοίκηση της ομάδας και ο προπονητής Στέλιος Ιγνατιάδης προκειμένου οι δύο πλευρές να κάνουν τον δικό τους απολογισμό για την ποδοσφαιρική περίοδο που έφυγε και βέβαια για να συζητήσουν πολλά θέματα πιθανής μελλοντικής τους συνεργασίας. Από την πλευρά της να σημειώσουμε ότι η διοίκηση του Ηρακλή θεωρεί βέβαιη ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον προπονητή Στέλιο Ιγνατιάδη ενώ από την άλλη πλευρά ο ίδιος σε δημόσια τοποθέτηση του αλλά και στις δηλώσεις που μας έκανε, σημείωσε ότι θέλει να μείνει στον πάγκο του Ηρακλή υπό προϋποθέσεις και εάν αλλάξουν κάποια πράγματα σε οργανωτικό, οικονομικό επίπεδο και σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού. Παράλληλα ο Στέλιος Ιγνατιάδης υπογράμμισε ότι έχει δεχθεί μέχρι σήμερα 2 προτάσεις από ομάδες του νομού Καβάλας και 2 εκτός ορίων.

    Comments are closed.