Bookmarks

    Συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας (6/6) το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέστου Χρυσούπολης με βασικό θέμα αυτό του προπονητή χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

    Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνεδρίασης δεν υπήρξε απαρτία και αποφασίστηκε οι όποιες αποφάσεις να ληφθούν γύρω από το θέμα αυτό να γίνουν μετά την ετήσια γενική συνέλευση που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή 12 Ιουνίου στις 6μ.μ. Το θέμα της συνέχισης της συνεργασίας του Σάκη Παπαβασιλείου στην τεχνική ηγεσία του Νέστου μάλλον δεν υφίσταται την ώρα που κάποιοι στην Χρυσούπολη έχουν στην πίσω πλευρά του μυαλού τους την επιστροφή του Νίκου Καραμπετάκη αν δεν συνεχίσει στον πάγκο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

    Παρελθόν ο Γκατζολάρι

    Σε αγωνιστικό επίπεδο οι ανανεώσεις παικτών του περυσινού κορμού της ομάδας της Χρυσούπολης βρίσκονται στο επίκεντρο την ώρα όπου ο ποδοσφαιριστής Λάζαρος Γκατζολάρι αποφάσισε να μη συνεχίσει στο Νέστο τη νέα ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδο. Ο 24χρονος μέσος πέρασε δύο όμορφα χρόνια, γεμάτα επιτυχίες στη Χρυσούπολη, όμως αλλάζει πλέον πορεία. Στη χρονιά που πέρασε στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ήταν από τους παίκτες του βασικού κορμού και μάλιστα έφτασε και στα 10 τέρματα.

    Δημιουργούνται τμήματα Κ20 και Κ16

    Από κει και πέρα θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Ακαδημία του Νέστου Χρυσούπολης ανακοίνωσε ότι για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017 θα λειτουργήσουν δύο ακόμη τμήματα. Πιο συγκεκριμένα, δημιουργείται τμήμα Κ16 με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2001 και ετοιμάζεται επίσης το τμήμα Κ20 με παίκτες γεννηθέντες τα έτη 1997-1998-1999 και 2000. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στους δύο προπονητές της Ακαδημίας, Γιάννη Χατζηιωαννίδη και Κώστα Μπανίδη. 

    Comments are closed.