Bookmarks

    Το μυαλό τους στη σημερινή κλήρωση της Παρασκευής (5/9) του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχουν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και του Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Η αγωνία βεβαίως και θεωρείται δεδομένη και εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι οι ιθύνοντες στον Α.Ο.Κ. θέλουν μία κλήρωση βατή κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Κληρώνει για πρωτάθλημα και κύπελλο Γ’ Εθνικής

     

    Nα σημειώσουμε ότι η Ε.Π.Ο. αποφάσισε να προχωρήσε  την Παρασκευή (5/9) στην κλήρωση του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας και στον 1ο όμιλο όπως είναι ήδη γνωστό θα συμμετέχουν εκτός από τους τέσσερις συλλόγους μέλη της Ε.Π.Σ. Καβάλας άλλοι 12 σύλλογοι.

    Πιο συγκεκριμένα οι 16 του 1ου ομίλου είναι οι: Άρης, Ηρακλής Αμπελοκήπων, Καμπανιακός, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός, ΑΟ Καβάλας, Άρης Ακροποτάμου, Ορφέας Ελευθερούπολης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Εθνικός Ν. Αγιονερίου, Έβρος Σουφλίου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλων Αρναίας, Θύελλα Φιλώτα, Καστοριά. Θα ακολουθήσει η κλήρωση της 1ης φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, όπου είναι υποχρεωτική η συμμετοχή όλων των συλλόγων.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία του Α.Ο.Κ.

     

    Στα αγωνιστικά να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία της Καβάλας βρίσκεται σε εξέλιξη και σήμερα Πέμπτη (4/9) το απόγευμα δόθηκε συνέχεια σ’ αυτήν με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Το ευχάριστο είναι ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές που αισθάνονταν ενοχλήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποθεραπεύτηκαν πλήρως και συμμετέχουν στις καθημερινές προπονήσεις.

     

    Φιλικά με Α.Ε. Καβάλας και Κεραυνό Κρηνίδων

     

    Η προετοιμασία της Καβάλας βρίσκεται σε εξέλιξη και τις επόμενες ημέρες η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη προγραμμάτισε να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή (7/9) προγραμματίστηκε φιλικό στο «Βερούλειο» με την Α.Ε. Καβάλας και με ώρα έναρξης στις 5:30 το απόγευμα. Μία ημέρα αργότερα και ειδικότερα την ερχόμενη Δευτέρα (8/9) ο Α.Ο.Κ. θα ταξιδέψει στις Κρηνίδες για να δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι. Αυτό με τον τοπικό Κεραυνό με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα.

    5 Responses to “Το μυαλό τους στην κλήρωση της Παρασκευής (5/9) του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχουν άπαντες στον Α.Ο.Κ.”