Bookmarks

    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το κύπελλο αγωνιστικής ιστιοπλοΐας «Φίλιππος Κεφαλάς» που διοργάνωσε για 10η συνεχόμενη χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας το Σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην Καλαμίτσα.

     

    Ο αγώνας αυτός εντάσσεται στο 1ο κύπελλο Βορείου Ελλάδος το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε 6 ομίλους της Βορείου Ελλάδος. Παράλληλα διοργανώθηκε το 7ο Κύπελλο Ανάπτυξης στο οποίο πήραν μέρος και νέοι αθλητές που ξεκίνησαν την ιστιοπλοΐα το καλοκαίρι. Στους αγώνες συμμετείχαν 72 αθλητές με σκάφη τύπου OPTIMIST, LASER 4.7 & LASER RADIAL πραγματοποιήθηκαν 8 συνολικά ιστιοδρομίες. Στην τελετή απονομής που έγινε το απόγευμα της Κυριακής μας τίμησαν με την παρουσία τους o αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρκόπουλος Θεόδωρος, η δήμαρχος Καβάλας κ.Τσανάκα Δήμητρα , ο αντιδήμαρχος κ. Φιλόσογλου Γιώργος, η πρόεδρος της δημωφέλειας κ. Ιωσηφίδου Αναστασία και ο εκπρόσωπος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, καθώς και πλήθος γονέων, φίλων του αθλήματος και μελών του δημοτικού συμβουλίου.
    Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα μετάλλια στην διοργάνωση. Οι αθλήτες που διακρίθηκαν είναι οι:
    O Παρασκευόπουλος Δημήτρης 1ος στην κατηγορία αγοριών και 1ος στην γενική κατάταξη όλων των αθλητών OPTIMIST.
    Ο Πίπης Δημήτρης 2ος στα OPTIMIST αγοριών κάτω των 11ετών και 1ος στην γενική κατάταξη του κυπέλλου ανάπτυξης
    Ο Μαρδύρης Απόστολος 2ος στην κατηγορία LASER αγοριών . Η Κεραμιδά Λίλα 3η στην κατηγορία LASER κοριτσιών .
    Ο Γερούδης Κωνσταντίνος 3ος στα OPTIMIST αγορίων , η Μανίτσα Αλεξάνδρα 3η στα κορίτσια κάτω των 11 ετών και 1η στα κορίτσια του κυπέλλου ανάπτυξης.
    Η Μαρδύρη Ειρήνη 4η στα LASER κοριτσιών ,η Προκοπίου Αναστασία 4η στα OPTIMIST και ο Αντωνιάδης Κίμων 4ος στα OPTIMIST αγοριών κάτω των 11 ετών.
    Ο Λαγουδάρης Θανάσης 5ος στα LASER RADIAL αγοριών, η Τζούμα Δέσποινα 6η στα OPTIMIST κοριτσιών , ο Καρυάτης Παναγιώτης 8ος στα OPTIMIST αγοριών ,ο Λαμπρινός Δαμιανός 11ος στα OPTIMIST και ο Πηγαδάς Αλέξανδρος 12ος στα LASER αγοριών.
    Στο Κύπελλο Ανάπτυξης η Χαραλαμπίδου Μαίρη 1η στα κορίτσια του 2006 και μικρότερες , η Μαίρη κέρδισε και το κύπελλο του μικρότερου αθλητή του αγώνα.
    Η Βορεοπούλου Ιβόνα 2η στα κορίτσια του 2006 και μικρότερες.
    Η Καχέλου Θέλμα 3η στα κορίτσια του 2005 , ο Βορεόπουλος Τάσος 4ος στα αγόρια του 2005 και ο Γραμματικός Σάββας 2ος στα αγόρια του 2004.
    Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και στην προπονήτρια Μαρία Ζωγράφου .
    Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον χορηγό μας την εταιρεία <»REVOIL» για τα καύσιμα του αγώνα και τους υποστηρικτές μας το αρτοζαχαροπλαστείο «ΑΛΛΟΤΙΝΟ», το κρεοπωλείο «ΚΑΤΣΑΝΗΣ» , το κατάστημα «ΕΔΕΜ» που φρόντισαν για τα γεύματα των αθλήτων τις δύο ημέρες των αγώνων, τον κ. Γιαννακούδη Θεόδωρο και τον κ. Μανίτσα Σταύρο για την παράχωρηση των σκαφών τους για τις επιτροπές του αγώνα και όλους όσους συμμετείχαν εθελοντικά για την επιτυχή διοργάνωση του αγώνα. Η επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος είναι στις 20-21 Σεπτεμβρίου στον αγώνα που διοργανώνει ο Ι.Ο.Κ. Δήμου Παγγαίου στην Ν. Ηρακλείτσα.

     

    5 Responses to “Πολυνίκης ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας στο 10ο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας «Φίλιππος Κεφαλάς»”