Bookmarks

    Γενική είσοδος 5 ευρώ έχει βάλει η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα, για το παιχνίδι κυπέλου με τον  Απόλλων Αρναίας, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την ερχόμενη Κυριακή (28/9). Αυτά αναφέρονται στο σχετικό δελτίο τύπου, στο οποίο ταυτόχρονα εκφράζονται οι ευχαριστίες σε όλο τον φίλαθλο κόσμο και τους επαγγελματίες του Νομού μας για την στήριξη τους.

     

    Το δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπής

     

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο. Καβάλα αναφέρει τα εξής:

    – «Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει πως για τον Κυριακάτικο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλων Αρναίας (15:30), θα ισχύσει γενική είσοδος 5 ευρώ. Η δωρεάν είσοδος ισχύει για τους ανέργους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας (εν ισχύ) και της ταυτότητας τους, καθώς και για τους μαθητές κάτω των 18 ετών με την επίδειξη της ταυτότητας ή της μαθητικής κάρτας.
    Ευχαριστούμε θερμά όλο τον φίλαθλο κόσμο και τους επαγγελματίες του Νομού μας για την στήριξη τους, κι ευελπιστούμε πως ανάλογη θα είναι και η συνέχεια ώστε η αγαπημένη μας ομάδα να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της».

     

    3 Responses to “Γενική είσοδος 5 ευρώ για το παιχνίδι κυπέλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής του Α.Ο.Κ. με τον Απόλλων Αρναίας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την Κυριακή (28/9)”