Bookmarks

    Σε ρυθμούς κυπέλλου Γ’ Εθνικής κινούνται άπαντες στον Α.Ο.Κ. μιας και οι «Αργοναύτες» την ερχόμενη Κυριακή (28/9) στο «Ανθή Καραγιάννη» για την 1η αγωνιστική στο 1ο όμιλο υποδέχονται τον Απόλλων Αρναίας.

     

    Επιστροφή στις προπονήσεις

    Μετά το ρεπό της Τρίτης (23/9) σήμερα Τετάρτη (24/9) οι παίκτες του Γιάννη Ισπυρλίδη επέστρεψαν στα αποδυτήρια και έλαβαν μέρος στην προγραμματισμένη  διπλή προπόνηση. Μάλιστα τα χαμόγελα της ικανοποίηση έδωσαν και πήραν και δικαιολογημένα μάλιστα μετά τη νίκη σε βάρος της Δόξας Δράμας (2-0) για το πρωτάθλημα αλλά και για το καλό πρόσωπο που έδειξε ο Α.Ο.Κ. κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Αρναίας για την 1η φάση του κυπέλλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, βρίσκεται σε εξέλιξη και μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Θωμά Γκαρακλίδη. Ο στόπερ της Καβάλας  κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Δόξας Δράμας υπέστη  ελαφριάς μορφής διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο δεξί γόνατο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο το πρόβλημα του τραυματισμού του δεν ανησυχεί καθόλου και ο ίδιος σε μία ημέρα θα μπει στις κανονικές προπονήσεις. Από κει και πέρα οι ιθύνοντες της ομάδας εντείνουν τις προσπάθειες τους για την έκδοση των δελτίων μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε των ποδοσφαιριστών Μοντεϊρο Ζουνίνιο και Λαζάρ Πόποβιτς.

     

    1η αγωνιστική

    Αναλυτικά η 1η αγωνιστική του κυπέλλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει ως εξής:

    1 Αναγέννηση Γιαννιτσών-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    2 Εθνικός Νέου Αγιονερίου-Καμπανιακός

    3 Καστοριά-Έβρος Σουφλίου

    4 Καβάλα-Απόλλων Αρναίας

    5 Θύελλα Φιλώτα-Άρης Θεσσαλονίκης

    6 Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Άρης Ακροποτάμου

    7 Δόξα Δράμας-Ηρακλής Αμπελοκήπων

    8 Ορφέας Ελευθερούπολης-Πανσερραϊκός

    One Response to “Σε ρυθμούς κυπέλλου Γ’ Εθνικής κινούνται στον Α.Ο.Κ. μιας και οι «Αργοναύτες» την Κυριακή (28/9) στο «Ανθή Καραγιάννη» για την 1η αγωνιστική στο 1ο όμιλο υποδέχονται τον Απόλλων Αρναίας”