Bookmarks

    Τα χαμόγελα επέστρεψαν και πάλι στο «στρατόπεδο» της Καβάλας, μετά τη σπουδαία νίκη που σημείωσε το απόγευμα της προηγουμένης Κυριακής (21/9) με σκορ (2-0). Ο Α.Ο.Κ ήταν πέρα για πέρα πολύ καλύτερος τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο διατήρησε την κυκλοφορία τον κινήσεων στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας και τελικά πέρα για πέρα δικαία πήρε το «τρίποντο».

     

    Ένα τρίποντο το οποίο δίχως άλλο «σκόρπισε» τη χαρά αλλά και την ικανοποίηση εντός και αλλά  εκτός των αποδυτηρίων της Καβάλας.

     

    Θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» από πιο νωρίς

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρήσουμε κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι, αλλά όπως στον αγώνα της πρεμιέρας έτσι και στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας οι παίκτες της Καβάλας παρουσιαστήκαν πιο νευρικοί και το άγχος τους δημιούργησε κάποια προβλήματα. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Α.Ο.Κ στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος και δίκαια οι παίκτες του απέσπασαν το χειροκρότημα των φιλάθλων. Έδειξε περισσότερες αρετές σε όλες του τις γραμμές και στην περίπτωση που οι ποδοσφαιριστές του ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια τους, τότε σίγουρα η νίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας θα έρχονταν πιο άνετα, πιο γρήγορα  και με μεγαλύτερο σκορ. Όμως το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα της Καβάλας έφτασε στην πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια και πλέον στρέφει την προσοχή την ερχόμενη Κυριακή (28/9) στο εντός έδρας παιχνίδι για το κύπελλο της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Απόλλων Αρναίας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Η κλήρωση για το κύπελλο στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

     

    Αναλυτικά η κλήρωση του κυπέλλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει ως εξής:

    1η Αγωνιστική

    1 Αναγέννηση Γιαννιτσών-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    2 Εθνικός Νέου Αγιονερίου-Καμπανιακός

    3 Καστοριά-Έβρος Σουφλίου

    4 Καβάλα-Απόλλων Αρναίας

    5 Θύελλα Φιλώτα-Άρης Θεσσαλονίκης

    6 Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Άρης Ακροποτάμου

    7 Δόξα Δράμας-Ηρακλής Αμπελοκήπων

    8 Ορφέας Ελευθερούπολης-Πανσερραϊκός

     

    2η Αγωνιστική:

    9 Νικητής 2-Νικητής 1

    10 Νικητής 6- Νικητής 4

    11 Νικητής 8- Νικητής 7

    12 Νικητής 5- Νικητής 3

     

    3η Αγωνιστική

    13 Νικητής 11- Νικητής 12

    14 Νικητής 10- Νικητής 9

    7 Responses to “Αρκετή ικανοποίηση επικρατεί στον Α.Ο.Κ. για το καλό θέαμα αλλά και για το «τρίποντο» επί της Δόξας Δράμας (2-0)”