Bookmarks

    Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου διοργάνωσε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (20-21) με μεγάλη επιτυχία υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας τον αγώνα «1ο κύπελλο Δήμου Παγγαίου 2014» στις κατηγορίες OPTIMIST κοριτσιών, αγοριών, παίδων, κορασίδων LASER 4.7 και LASER RDL κοριτσιών- αγοριών, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο λιμανάκι της Νέας Ηρακλείτσας.

     

    Στον αγώνα συμμετείχαν 41 αθλητές από εφτά Ομίλους της Βορειοδυτικής Περιφέρειας Ελλάδος και ένας αθλητής από την Σωζόπολη Βουλγαρίας.

     

    Οι συμμετοχές

    Οι Όμιλοι που συμμετείχαν στον αγώνα ήταν: N.O. Κατερίνης με τρείς αθλητές στην κατηγορία OPTIMIST και έναν στην κατηγορία LASER 4.7, ο Ο.Φ.Θ. Θεσσαλονίκης με δύο αθλητές στην κατηγορία OPTIMIST τρείς στην κατηγορία LASER RDL και έναν στην κατηγορία LASER 4.7, ο Ι.Ο. Θεσσαλονίκης με τρείς αθλητές στην κατηγορία OPTIMIST, o Ο.Θ.Α. Θεσσαλονίκης με έναν αθλητή στην κατηγορία LASER 4.7, o Ν.Ο.Α. Θερμαϊκού με έναν αθλητή στην κατηγορία OPTIMIST και τρείς στην κατηγορία LASER 4.7, o Ν.Ο. Καβάλας με έντεκα αθλητές στην κατηγορία OPTIMIST τρείς στην κατηγορία LASER 4.7 και έναν στην κατηγορία LASER RDL και ο διοργανωτής Όμιλος Ι.Ο.Κ. Δήμου Παγγαίου με τρείς στην κατηγορία OPTIMIST, δύο στην κατηγορία LASER 4.7 και δύο στην κατηγορία LASER RDL.

     

    Οι ιστιοδρομίες

    Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τέσσερις ιστιοδρομίες στην κατηγορία OPTIMIST, τρείς στην κατηγορία LASER 4,7 και τέσσερις στη κατηγορία LASER RDL. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές εκτός από μια άπνοια που μεσολάβησε τις μεσημεριανές ώρες. Μετά το πέρας των αγώνων προσφέρθηκαν στους αθλητές και προπονητές σουβλάκια και αναψυκτικά. Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου έγιναν άλλες τρεις ιστιοδρομίες με ιδανικές καιρικές συνθήκες. Τον αγώνα ακολούθησε η τελετή λήξης στην οποία προσφέρθηκε μπουφές στους αγωνιζόμενους αθλητές, προπονητές και απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές των επτά κατηγοριών.

     

    Η τελετή λήξης

    Την τελετή λήξης τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κος Θεόδωρος Μαρκόπουλος και έλαμψαν με την απουσία τους αν και προσκλήθηκαν ο Δήμαρχος Παγγαίου κος Φίλιππος Αναστασιάδης και ο Αντιδήμαρχος του Δ.Δ. Ελευθερών κ. Παρασκευάς Γρηγοριάδης. Ευχαριστούμε τους αθλητές των Ομίλων τους προπονητές και συνοδούς που τίμησαν με την παρουσία τους το «1ο κύπελλο Δήμου Παγγαίου 2014» Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς επαγγελματίες του Ομίλου, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σταθμού της Νέας Περάμου τους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και τους γονείς των αθλητών του Ομίλου για την προσφορά τους στην τέλεση των άρτιων και ασφαλών αγώνων. Διακρίσεις των αθλητών του Ι.Ο.Κ. Δήμου Παγγαίου Ο Όμιλος μας κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία LASER RDL κοριτσιών με την αθλήτρια Νικολέτα Βουχάρα, τη 2η θέση στην κατηγορία LASER RDL αγοριών, την 7η και 8η θέση αντίστοιχα με τους Στάθη Μισιρλή και Κωνσταντίνο HAUG στην κατηγορία LASER 4.7, την 5η θέση στην κατηγορία OPTIMIST αγοριών με τον Ιορδάνη Μπουτζιελόγλου και την 4η και 6η θέση, αντίστοιχα, στην κατηγορία OPTIMIST κοριτσιών με τις αθλήτριες Ραφαηλία και Μαρία Μωυσίδου.

    Comments are closed.