Bookmarks

     

    Δίκαιο χαρακτήρισε σήμερα Τετάρτη (10/4) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» το τελικό αποτέλεσμα ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ενώ από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Γιάννης Χατζηνικολάου επισήμανε ότι από την ομάδα του έλειπε το πάθος και η ψυχή για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καθαρό μυαλό.

     

     Οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηνικολάου

    Αρχικά το λόγο στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου πήρε ο προπονητής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Γιάννης Χατζηνικολάου ο οποίος μιλώντας στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ δήλωσε τα εξής:

    -«Σε ένα παιχνίδι όσο κι αν έχεις την κατοχή αλλά και την πίεση προς τον αντίπαλο εάν σου λείπει το πάθος και η ψυχή για να κατακτήσεις τη νίκη, όσες ευκαιρίες και να σου έρθουν, δύσκολα θα τις κάνεις γκολ. Και σίγουρα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μου δεν είχε καθαρό μυαλό για να πετύχει κάποιο γκολ, ενώ είχαμε την πίεση, είχαμε και την υπεροχή. Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Καβάλας».

     

    -Μετά από σχετική ερώτηση που υποβλήθηκε για το αν οι παίκτες του είχαν περισσότερο άγχος απ’ ότι έπρεπε, ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Χατζηνικολάου δήλωσε τα εξής:

    -«Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μου είχαν περισσότερο άγχος απ’ ότι έπρεπε διότι έπαιζαν σε μία έδρα κατά την άποψή μου η οποία δεν είχε πάρα πολύ κόσμο έτσι ώστε το γεγονός αυτό να τους δημιουργήσει την πίεση. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πάρα πολύ καλός, είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά πιστεύω ότι το γεγονός ότι προερχόμασταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα και την ήττα από την Καλλονή αυτό πιστεύω ότι επηρέασε την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου και τους δημιούργησε άγχος».

     

    Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαραντά

    Στις δηλώσεις τις οποίες έκανε ο Γιώργος Μαραντάς μετά το τέλος του αγώνα και αναφερόμενος στο παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με τον Ηρακλή τόνισε τα εξής:

    -«Για μας ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι προερχόμασταν από μία αρκετά καλή εμφάνιση στο παιχνίδι μέσα στην Κατερίνη και σίγουρα γνωρίζαμε τον αντίπαλό μας και επίσης γνωρίζαμε το τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Είμαστε μία εντελώς νεανική ομάδα πλέον, επιλέξαμε και πάλι να παίξουμε ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων, το καταφέραμε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα βγάλαμε δύο-τρεις καλές επιθέσεις και ειδικότερα ένα καλό φάουλ από τον Παπαδόπουλο και μία αντεπίθεση από τον Πλιάγκα. Στο δεύτερο ημίχρονο όντως ο αντίπαλός μας είχε την υπεροχή του αγώνα αλλά άφησε πίσω του αρκετούς κενούς χώρους τους οποίους εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να τους εκμεταλλευτούμε πετυχαίνοντας κάποιο γκολ. Ζήτησα από τους παίκτες μου την καλή πάσα αλλά δυστυχώς για μας κουράστηκε και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος ο οποίος θα μπορούσε να μας τη δώσει. Ευτυχώς θα ήθελα να σας πω ότι η ομάδα μας λειτούργησε πάρα πολύ καλά, δεν αφήσαμε τον αντίπαλό μας να κάνει μία σοβαρή ευκαιρία, παρά το γεγονός ότι είχε την υπεροχή αλλά θέλω να πω ότι πολλές φορές όταν ο αντίπαλός μας έχει την μπάλα στην κατοχή του, αυτό αποτελεί μία αυταπάτη ότι ελέγχει τον αγώνα και ότι μπορείς να κερδίσεις το παιχνίδι. Εμάς μας έλειπε η πάσα και για το λόγο αυτό δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τελικά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Ηρακλή».

     

    Οι δηλώσεις του Κρίστιαν Κιρόφσκι

    Από πλευράς των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή δηλώσεις έκανε ο Κρίστιαν Κιρόφσκι ο οποίος δήλωσε στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ:

    -«Μετά από ένα παιχνίδι με την Καλλονή όπου χάσαμε ένα παιχνίδι μετά από μια μεγάλη μπαλιά και μετά από μία ευκαιρία της αντίπαλης ομάδας ήρθαμε στην Καβάλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Καβάλα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο κυρίως στον αμυντικό τομέα, εμείς από την πλευρά μας δεν παίξαμε το παιχνίδι που ξέραμε, δεν παρουσιαστήκαμε αντάξιοι των απαιτήσεων του αγώνα και κυρίως δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καβάλας για την απόδοσή της και για το βαθμό της ισοπαλίας που πήρε».

     

    Οι δηλώσεις του Τάσου Τσομπανόπουλου

    Τους παίκτες της Καβάλας εκπροσώπησε ο ποδοσφαιριστής Τάσος Τσομπανόπουλος ο οποίος δήλωσε τα εξής:

    -«Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι ο αντίπαλός μας ήθελε τους τρεις βαθμούς της νίκης, γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι θα δεχτούμε πίεση και πιστεύω ότι στα αμυντικά μας καθήκοντα τα καταφέραμε αρκετά καλά. Ωστόσο μας έλειπε η δημιουργικότητα και κυρίως το καθαρό μυαλό στην επίθεση, για να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις, να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Αυτό δεν ήρθε αλλά ωστόσο πιστεύω ότι καταβάλλαμε μία καλή προσπάθεια και τέλος θέλω να πω ότι το τελικό αποτέλεσμα (0-0) είναι δίκαιο».

    Comments are closed.