Bookmarks

     Στο δεύτερο δυνατό φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αυτήν με  ν φορά κόντρα στη Δόξα Δράμας ναι μεν νίκησε με σκορ (2-0) όμως το σημαντικότερο είναι ότι άρεσε και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη έπαιξε ποιοτικό ποδόσφαιρο, είχε καλή κυκλοφορία των κινήσεων και το καθαρό μυαλό που διέθεταν οι παίκτες του οδήγησαν τους «Αργοναύτες» σε μία δίκαιη και κυρίως καθαρή νίκη. Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης που έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του, έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα, σε ένα καλό παιχνίδι το οποίο όμως έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο «Βερούλειο» στάδιο.

    Το σκορ άνοιξε στο 14′ ο Κολλάς με πλασέ σουτβμετά από όμορφη πάσα του Ορφανίδη και στο 20′ ο Παντεκίδης εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας των “μαυραετων” μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ορφανίδη.

    Καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων ήταν αυτή του 35′ με τον Κουτσιανικούλη να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κυρίτση, όμως ο τερματοφύλακας της ομάδας της Καβάλας απομάκρυνε την μπάλα με τα πόδια.

     

    Καβάλα (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Βαλαβανόπουλος, Θωμαΐδης, Κολλάς, Ορφανίδης, Κόκκορης.

     

    Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Σπυρόπουλος, Μαυρίας, Παρασκευάς, Ngwa, Gino, Brusselers, Κουτσιανικούλης, Μαύρου.

    Comments are closed.