Bookmarks

    Ο Χρήστος Ρέμμος ένας άνθρωπος που συνέδεσε τη ζωή του με την εκπαίδευση και τον αθλητισμό ως παράγοντας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών, έχοντας αφήσει πίσω του μια πολύ σημαντική προσφορά στο ποδόσφαιρο αλλά και στον κλασικό αθλητισμό.

     

    Να τονίσουμε ότι ο Χρήστος Ρέμμος υπηρέτησε με πολύ αγάπη την πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως δάσκαλος κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου ενώ υπήρξε ποδοσφαιριστής και αθλητής του στίβου και στη συνέχεια επί σειρά ετών υπηρέτησε τον Α.Ο.Κ. και γενικότερα τον καβαλιώτικο αθλητισμό από διάφορες θέσεις ως παράγοντας.

     

    Συλλυπητήρια ανακοίνωση να τονίσουμε ότι εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα στην οποία αναφέρει:

    Καλό ταξίδι Πρόεδρε και δάσκαλε Χρήστο Ρεμμο.

    Η ΠΑΕ ΑΟΚ 1965  εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Ρέμμου.

    Ο Χρήστος Ρέμμος αφήνει πίσω του ένα πολύ μεγάλο κενό στα αθλητικά δρώμενα της Καβάλας.  Η προσφορά του είναι ανεκτίμητη σε όλους τα επίπεδα.  Διετέλεσε πρόεδρος επί σειρά ετών του Ερασιτέχνη ΑΟΚ.  Επίσης πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟΚ.  Πάντα ενωτικός, πάντα κοντά στις εκδηλώσεις της ομάδας μας.  Παράλληλα έφυγε ένας εξαίρετος εκπαιδευτικός . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

     

     

    Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. στην οποία αναφέρει τα εξής:

    -«Καλό ταξίδι Πρόεδρε, καλό ταξίδι Χρήστο Ρέμμο.

    Σ’ ευχαριστούμε για την τεράστια και αξιομνημόνευτη προσφορά σου στον Α.Ο.Καβάλα, στον Ελληνικό Στίβο και γενικότερα στον αθλητισμό του τόπου μας.Μια προσφορά δεκαετιών, μια προσφορά πολύπλευρη και εξαιρετικά σημαντική, σε εύκολες και δύσκολες εποχές ήσουν πάντα εκεί αγέρωχος να τρέξεις, να βοηθήσεις, να προσφέρεις στον σύλλογο μας, στον ΣΕΓΑΣ αλλά και σε άλλα σωματεία.

    Αυτό άλλωστε το μαρτυρούν και το πλήθος των τιμητικών πλακετών από διάφορους φορείς αλλά και η παρακαταθήκη που μας άφησες ως πρόεδρος του Α.Ο.Καβάλα.

    Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους σου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.

    Δεν πρέπει και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όλα όσα προσέφερες, όλα όσα στερήθηκες από τον προσωπικό και οικογενειακό σου χρόνο για να τα καταφέρεις όλα αυτά».

     

     

    Comments are closed.