Bookmarks

    Σε μία ακόμη ιδιαίτερα ποιοτική και ταυτόχρονα πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε και ανακοίνωσε ο Γυμναστικό Σύλλογος Ελευθερούπολης στα πλαίσια του σχεδιασμού του και της συμμετοχής του τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

     

    Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο καλαθοσφαιριστής Κωνσταντίνος Καμπουρίδης ο οποίος αγωνίζονταν στην Ευρώπη ’87 Πευκοχωρίου. Ο 20χρονος Forward, καλαθοσφαιριστής Κωνσταντίνος Καμπουρίδης θεωρείται ταλέντο καθώς κατέκτησε 2 συνεχόμενα Πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων το 2016 και το 2017, στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ όπου σημείωσε συμμετοχές και σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ ήταν μέλος και της Εθνικής ομάδας Ελπίδων. Ακολούθως ο καλαθοσφαιριστής Κωνσταντίνος Καμπουρίδης αγωνίστηκε σε Δόξα Λευκάδας και Ευρώπη ’87 Πευκοχωρίου στο πρωτάθλημα της Α2’.

     

    Η ανακοίνωση του ΓΣ Ελευθερούπολης

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του ΓΣ Ελευθερούπολης, αναφέρει τα εξής:

     

    Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Κώστα Καμπουρίδη.

    Ο Καμπουρίδης είναι γεννημένος στις 24/6/1999 και έχει ύψος 2.01.  Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε σε παιχνίδια του Eurocup παράλληλα με τη συμμετοχή του με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Δόξα Λευκάδας(Α2) και τη σεζόν που πέρασε έπαιξε στην Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου(Α2).

    Καλώς ήρθες Κώστα στην οικογένεια του ΓΣΕ.

    Καλή επιτυχία και καλή δύναμη».

     

    Comments are closed.