Bookmarks

    Στον Ορφέα Ελευθερούπολης επέστρεψε και θα συνεχίσει την καριέρα του ο ποδοσφαιριστής Αλέξης Μπαμπατζάνης, με την φανέλα του οποίου είχε αγωνιστεί στην Δ’ Εθνική στο παρελθόν. Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη περίοδο ο Αλέξης Μπαμπατζάνης αγωνιζόταν με την φανέλα του Αστέρα Φωλιάς στο πρωτάθλημα της Β3’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας.

     

    Την περίοδο 2017-2018 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας με τον Κεραυνό Πέρνης ενώ την αμέσως προηγούμενη σεζόν το είχε κατακτήσει με τον Αετό Οφρυνίου. Ταυτόχρονα με την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξη Μπαμπατζάνη, ο Ορφέας Ελευθερούπολης ανακοίνωσε και την ανανέωση συνεργασίας με τον Παναγιώτη Μαυρομάτη.

     

    Ο Βρασίδας απέκτησε

    τον Παύλο Αγαθόπουλο

    Την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα, Παύλου Αγαθόπουλου ανακοίνωσε ο Βρασίδας Νέας Περάμου ο οποίος την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στη Δόξα Θεολόγου. Παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Παύλος Αγαθόπουλος εκτός από τον αγωνιστικό τομέα, θα παρέχει υπηρεσίες προπονητή τερματοφυλάκων στις υποδομές του σωματείου. Την περσινή σεζόν ο Παύλος Αγαθόπουλος κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας με την Δόξα Θεολόγου ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Α.Ο Καβάλα, Ορφέα Ελευθερούπολης, Ορφέα Puma Ξάνθης, Ηρακλή Καβάλας, ΑΕΚ Καβάλας, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Κεραυνό Πέρνης. Θυμίζουμε πως ο Βρασίδας έχει ήδη ανακοινώσει ακόμη τρεις προσθήκες, τον Κώστα Τραγατζόπουλο, τον Βασίλη Ζάνταλη και τον Στέφανο Αγγελίδη.

     

    Aνακοίνωσε τον Κυριάκο

    Αλεπίδη ο ΜΑ Ορφανίου

    Στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κυριάκου Αλεπίδη προχώρησε ανακοίνωσε ο περσινός πρωταθλητής της Β3’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας ΜΑ Ορφανίου. Ο Κυριάκος Αλεπίδης να τονίσουμε ότι αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και προέρχεται από την Νίκη Ευκαρπίας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Φρίξο Πλατανοτόπου και στον Αετό Οφρυνίου. Τέλος να θυμίσουμε το γεγονός ότι ο ΜΑ Ορφανίου έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Τουρασανίδη από τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

     

     

     

     

     

    90 Responses to “Στον Ορφέα Ελ. ο Αλέξης Μπαμπατζάνης και στον Βρασίδα Ν. Περάμου ο Παύλος Αγαθόπουλος”