Bookmarks

    Ο Γιάννης Γκιόκας επιστρέφει στον Πανσερραϊκό μετά από 10 χρόνια αυτήν την φορά ως συνεργάτης του προπονητή Νίκου Νεντίδη στην θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης.

     

    Εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή Καβάλας Γιάννης Γκιόκας, επέστρεψε 10 μετά χρόνια στην ομάδα των Σερρών με την οποία κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της Football League και την άνοδο στην Superleague ελπίζοντας πως και την φετινή σεζόν θα καταφέρει να πετύχει ακόμη μια άνοδο με τον Πανσερραϊκό.

     

    Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του Πανσερραϊκού, αναφέρει τα εξής:

    «Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Γιάννη Γκιόκα, ως άμεσο συνεργάτη, του Νίκου Νεντίδη, στην θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.

    Ο έμπειρος coach έχει θητεύσει ξανά στον Πανσερραϊκό, πριν από 10 χρόνια, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Superleague. Ευχόμαστε στον Γιάννη Γκιόκα καλή επάνοδο στην ομάδα μας και σύντομα ανάλογες επιτυχίες.

     

    Μίνι Βιογραφικό:

    Ο Γιάννης Γκιόκας έχει γεννηθεί στις 14/08/1978, είναι προπονητής με τεχνογνωσία στην φυσική κατάσταση και έχει εργαστεί με επιτυχία από το 2005, σε πολλές ομάδες της Ελλάδας, ως πρώτος και ως βοηθός προπονητή. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΟ Χαιδαριου στην Football League και έχει περάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Αστέρα Τρίπολης, την Καβάλα, την ΑΕΛ, τον Λεβαδειακό, την Παναχαϊκή, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Δόξα Δράμας. Τα τελευταία 3 χρόνια είχε εμπειρία από της χαμηλές κατηγορίες της χώρας μας, στην Αναγέννηση Καλοχωρίου και τον Ηρακλή Καβάλας.»

     

    14 Responses to “Ο Γιάννης Γκιόκας ανέλαβε προπονητής φυσικής κατάστασης του Πανσερραϊκού”