Bookmarks

    Μετά την  ολοκλήρωση  και της τελευταίας Σχολής Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών τριετούς διάρκειας, που έγινε στην Καβάλα, ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

     

    Όλοι οι προπονητές που πρόκειται να εργαστούν για τα επόμενα τρία χρόνια (1/1/2019 έως και 31/12/2021) σε σωματεία (ανδρικά ή υποδομής), υποχρεωτικά θα πρέπει να είναι κάτοχοι ταυτότητας τριετούς διάρκειας προπονητή.

    Συστήνουμε σε όλους τους προπονητές να μεριμνήσουν έγκαιρα για την απόκτηση της ανωτέρω ταυτότητας και όχι να συνωστίζονται και να ταλαιπωρούνται λίγο πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων.

    Υπενθυμίζουμε, δε, ότι οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στην ΕΠΣ Καβάλας σε ηλεκτρονική μορφή και συγκεκριμένα σε μορφή PDF και JPG και μάλιστα έγχρωμα.

    Επίσης, τις φωτογραφίες θα πρέπει να τις αποστείλουν σε μορφή jpeg, ώστε να  είναι δυνατή η επεξεργασία τους από το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ, ενώ η αίτηση του προπονητή  θα πρέπει να είναι συμπληρωμένη σε Microsoft Word.

     

    Επιχορήγηση σωματείων

    από το Δήμου Καβάλας

    Μετά από πρωτοβουλία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και σε συνεργασία με τους κ.κ. Γεώργιο Γραμμένο (πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας) και Σταμάτιο Τσάμαρη (πρόεδρο σωματείου Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ), υποβλήθηκε σχετικό αίτημα που εγκρίθηκε από το Δήμο Καβάλας για την επιχορήγηση όλων των εν ενεργεία ποδοσφαιρικών σωματείων του Δήμου αυτού.

    Τα ποδοσφαιρικά σωματεία που ανήκουν στο Δήμο Καβάλας και είναι ενεργά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πρέπει να καταθέσουν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου τα παρακάτω δικαιολογητικά.

    1.  Αίτηση του σωματείου προς το  Δημοτικό Συμβούλιο που θα περιλαμβάνει τις εκδηλώσεις στις οποίες αφορά αυτή η επιχορήγηση, συνοδευόμενη με αναλυτικό προϋπολογισμό εξόδων των εκδηλώσεων αυτών και προϋπολογισμό της συνολικής οικονομικής δραστηριότητας  του σωματείου για το τρέχον έτος.

    2.  α) Υπεύθυνη δήλωση του εκπροσώπου, ότι νομιμοποιείται να εισπράξει για λογαριασμό του σωματείου. Στη θέση της υπογραφής της δήλωσης, να τεθεί και η σφραγίδα του σωματείου. Η δήλωση να φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

    β) Καταστατικό του σωματείου και βεβαίωση του γραμματέα του Πρωτοδικείου, ότι έχει εγγραφεί (καταχωρηθεί) στο βιβλίο σωματείων.

    γ) Απόσπασμα πρακτικού συνεδριάσεως Δ.Σ., στο οποίο αναφέρονται τα πρόσωπα που εκπροσωπούν ή δεσμεύουν με την  υπογραφή τους το σωματείο, εφόσον παρέχεται από το καταστατικό η  δυνατότητα αυτή. Εάν δεν παρέχεται από το καταστατικό τέτοια δυνατότητα, τότε απαιτείται πρακτικό Δ.Σ. με το οποίο παρέχεται εξουσιοδότηση σε ορισμένο μέλος του για την είσπραξη της επιχορήγησης.

    3. Το αιτούν σωματείο πρέπει  να έχει υποβάλει στους φορείς από  τους οποίους εποπτεύεται, στους φορείς που το έχουν επιχορηγήσει και οι οποίοι δεν  ταυτίζονται με τους φορείς  από τους οποίους εποπτεύεται και στο Ελεγκτικό Συνέδριο, απολογισμό της συνολικής οικονομικής  δραστηριότητας  του σωματείου και  ξεχωριστό απολογισμό  της επιχορήγησης που έλαβε και είναι μικρότερη του 100% των συνολικών  χρηματικών ποσών που διαχειρίσθηκε. Με τα ανωτέρω υποχρεούται να συνυποβάλλει και τον προϋπολογισμό του για το επόμενο έτος.

    Για τυχόν απορίες – διευκρινίσεις, τα σωματεία μας μπορούν να απευθύνονται στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου Καβάλας και τον υπεύθυνο κ. Ιωάννη Χατζηκωνσταντίνου.

     

    Εξόφληση οφειλών

    σωματείων της ΕΠΣΚ

    Η ΕΠΣ Καβάλας ενημερώνει όλα τα σωματεία της ότι, με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, υποχρεούνται να εξοφλήσουν άμεσα τις όποιες οφειλές τους προς τη διοργανώτρια αρχή. Σε αντίθετη περίπτωση, καμία συναλλαγή δε θα μπορεί να πραγματοποιεί το υπόχρεο σωματείο με την ΕΠΟ και την ΕΠΣ Καβάλας. Τα σωματεία μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία της Ένωσης, προκειμένου να ενημερώνονται για το ακριβές ποσό της οφειλής τους.

     

    Comments are closed.