Bookmarks

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο σημειώνει ότι απέστειλε εγγράφως στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το ενδιαφέρον της για ανάθεση της διοργάνωσης Grassroots στην πόλη της Καβάλας.

     

    Το τουρνουά Grassroots, που εντάσσεται στο εξαετές πλάνο «Μπάλα Παντού» και υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (UEFA), έχει στόχο τη διάδοση του ποδοσφαίρου κυρίως στις μικρές ηλικίες. Στις εκδηλώσεις αυτές τα παιχνίδια που διεξάγονται έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα και απώτερος σκοπός τους είναι η γνωριμία και η εξοικείωση των αυριανών ποδοσφαιριστών με το λαοφιλές άθλημα.

    Στις ποδοσφαιρικές αυτές γιορτές συμμετέχουν παίκτες ακαδημιών, μαθητές δημοτικών σχολείων, γυναίκες, βετεράνοι και άλλοι.

    Η ΕΠΣ Καβάλας αισιοδοξεί ότι θα είναι μία εκ των τεσσάρων Ενώσεων όλης της χώρας, που θα τους ανατεθεί μία τόσο σπουδαία διοργάνωση.

     

    Στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας

    Κ-15 ο Χρήστος Σιαματάς

    Παράλληλα να σημειώσουμε το γεγονός ότι ο νεαρός και ταλαντούχος τερματοφύλακας του Βύρωνα Καβάλας, Χρήστος Σιαματάς, έλαβε πρόσκληση μέσω της ΕΠΣ Καβάλας, για να λάβει μέρος στην προπόνηση των επίλεκτων Κ-16 από το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

    Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μας θα πρέπει να βρίσκεται την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 στις 15:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, στη Μίκρα Θεσσαλονίκης. Εκεί θα προπονηθεί υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Παίδων (Κ-15), κ. Θεόδωρου Ελευθεριάδη. Η ΕΠΣ Καβάλας εύχεται καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή Χρήστο Σιαματά.

     

    Αίτημα για λειτουργία σχολής

    Προπονητών UEFA D στην Καβάλα

    Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν το έντονο ενδιαφέρον πολλών Καβαλιωτών να παρακολουθήσουν Σχολή Προπονητών Ποδοσφαίρου  UEFA D, απέστειλε σχετικό αίτημα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με το οποίο ζητά τη λειτουργία τέτοιας σχολής στην πόλη μας. Παράλληλα, η ΕΠΣ Καβάλας υπενθύμισε στην Επιτροπή Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου και Εκπαίδευσης της ΕΠΟ το αίτημα μας για λειτουργία σχολής UEFA B, ένα αίτημα το οποίο είχε υποβληθεί προ μηνών.

     

    79 Responses to “Η ΕΠΣ Καβάλας διεκδικεί την ανάθεση για τη διοργάνωση του GRASSROOTS”