Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας στο οποίο γίνεται αναφορά στις δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής αλλά και στις αποφάσεις που πήρε.

     

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

     

    1. Εγκρίθηκαν οι αιτήσεις των σωματείων ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ και Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, για τη διοργάνωση τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών για το 2019.

    2. Ενημερώνουμε όλους τους πτυχιούχους προπονητές ποδοσφαίρου, ότι από 1/1/2019 υποχρεούνται να αποκτήσουν από την ΕΠΟ την ταυτότητα  προπονητή τριετούς διάρκειας ισχύος από 1/1/2019 έως 31/12/2021, προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να εργαστούν σε σωματείο το 2019. Τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας.

    3. Τιμωρήθηκε το γήπεδο του σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ με δύο (2) αγωνιστικές ημέρες με αναστολή, για όσα συνέβησαν στον αγώνα ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.

     

    Εβδομαδιαία εκπαιδευτική

    συγκέντρωση των διαιτητών

    Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:15 μ.μ., στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας εκπαιδευτικής δραστηριότητας, θα πραγματοποιηθεί η  επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών στην αίθουσα εκπαίδευσης Διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας. Στην εν λόγω συγκέντρωση από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Ε/Δ της ΕΠΣ Καβάλας, Παρατηρητή 3ης Κατηγορίας και Εκπαιδευτή Διαιτησίας, Γεώργιο Μπέη, θα παρουσιασθεί το πρώτο μέρος της διδακτικής ενότητας “Offside”. Συγκεκριμένα, θα γίνει αναλυτική παρουσίαση σε μορφή Power Point, στην οποία περιλαμβάνονται οι θεωρητικές έννοιες που αφορούν στο αντικείμενο του μαθήματος, καθώς και τα επιλεχθέντα clip (εκπαιδευτικό υλικό της UEFA, RAP 2018-1), τα οποία παρουσιάζονται με τρόπο που να προωθεί την ανάλυση της κάθε περίπτωσης.  Η παρουσία όλων των Διαιτητών, Βοηθών Διαιτητών και Παρατηρητών είναι υποχρεωτική.

     

     

     

    Comments are closed.