Bookmarks

    Τα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας βρίσκονται σε εξέλιξη, παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ήδη στις περισσότερες κατηγορίες έχουν ξεχωρίσει οι ομάδες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Κατά συνέπεια το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου όλα τα παιχνίδια τα οποία έχουν προγραμματιστεί για να διεξαχθούν για την 9η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία όπως επίσης στον 1ο και 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

     

    Σε ότι έχει να κάνει με την 9η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας να σημειωθεί ότι στη γήπεδο των Λιμεναρίων διεξάγεται ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον μεταξύ της τοπικής Αναγέννησης και του πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα Ορφέα Ελευθερούπολης. Εξίσου πολύ σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης ανάμεσα στον τοπικό Ναζιανζό και τον Βύρωνα Καβάλας με τις δύο ομάδες να θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα όμως για διαφορετικούς λόγους. Στ γήπεδο της Νέας Περάμου θα φιλοξενηθεί μία αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων οι οποίες έχουν αρκετούς υψηλούς στόχους στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ανάμεσα στον τοπικό Βρασίδα και το συγκρότημα της Δόξας Θεολόγου. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ Καβάλας θα επιδιώξει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Φρίξο Πλατανοτόπου σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα την ώρα που ο ΜΑ Φιλίππων θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα προκειμένου να βελτιώσει τη θέση του στον πίνακα της βαθμολογίας κόντρα στον πολύ αδύναμο Ολυμπιακό Καβάλας. Παράλληλα να αναφέρουμε ότι η 9η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας περιλαμβάνει δύο ακόμη σημαντικά παιχνίδια. Στο γήπεδο του Λιμένα Θάσου ο Θεαγένης θα υποδεχθεί την πολύ δυνατή ομάδα του Άρη Πηγών ενώ στο γήπεδο των Κρηνίδων ο τοπικός Κεραυνός θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο Χαλκερού. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι διεξάγεται κανονικά η 9η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας και ο πρωτοπόρος ΠΟ Κεραμωτής θα αγωνιστεί εκτός έδρας στο Γέροντα. Για τον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας ο πρωτοπόρος Μακεδονικός Αμισιανών μετά την πρώτη ήττα που γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Άρη Μαγκαφίνη θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο εντός έδρας παιχνίδι που θα δώσει με την Ασπίδα Πολυστύλου. Βέβαια να σημειώσουμε το γεγονός ότι οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν δεν αποκλείεται να αναβάλλουν κάποιες από τις αναμετρήσεις στις οποίες θα αγωνιστούν ομάδες της Θάσου.

     

    Αναλυτικά οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν σε όλα τα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το πρόγραμμα που έδωσε στη δημοσιότητα η διοργανώτρια αρχή έχει ως εξής:

     

    ΣΆΒΒΑΤΟ 1-12-2018

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    15:00

    Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    15:00

    Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    ΓΕΡΟΝΤΑ

    15:00

    ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ

    Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

    ΞΕΡΙΑ

    15:00

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑ

    Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑ

    ΛΕΚΑΝΗΣ

    15:00

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ

    ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ

    ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ

    15:00

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ

    ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

    ΖΥΓΟΥ

    15:00

    ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

    ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    15:00

    ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

     

    ΚΥΡΙΑΚΗ 2-12-2018

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    11:00

    ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    11:00

    ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

    ΠΡΙΝΟΥ

    11:00

    ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ

    ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    15:00

    ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΘΑΣΟΥ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    15:00

    ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΛΙΜΕΝΑ

    15:00

    ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

    ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

    ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    15:00

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    15:00

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

    15:00

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

    ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    15:00

    ΚΑΒΑΛΑ 2004

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

     

     

    Comments are closed.