Bookmarks

    Ευχαριστήριο δελτίο τύπου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλα μέσα από το οποίο ευχαριστεί όλους εκείνους, πρόσωπα αλλά και φορείς οι οποίοι στήριξαν σε μέγιστο βαθμο τις προσπάθειες του για τη δικαίωση του από την επιτροπή εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία.

     

    Το δελτίο τύπου του ΑΟ Καβάλα

    Ειδικότερα στο ευχαριστήριο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλα, αναφέρει τα εξής:

     

    -« Έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από την πανηγυρική δικαίωση του ΑΟΚ και του Προέδρου του ερασιτέχνη κ. Αντωνίου από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς που επώνυμα και έμπρακτα μας στήριξαν στις δύσκολες ώρες, αλλά και τους ανώνυμους που στάθηκαν στο πλάι μας. Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε πολύ τον ΔΗΜΟ Καβάλας που από την πρώτη στιγμή δημοσιοποίησε την στήριξη του, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας κ. Παπαδόπουλο, τον βουλευτή Καβάλας κ .Μορφίδη, την Αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης, αλλά και όλα τα σωματεία, τους επώνυμους & ανώνυμους φιλάθλους για την συμπαράσταση τους. Τέλος, και τον δικηγόρο κ. Μπιλίρη Παναγιώτη για την πολύτιμη βοήθεια του».

    Comments are closed.