Bookmarks

    Πλήθος επωνύμων μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, ο Ορφέας Ελευθερούπολης έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα στο  Locchio cafe games & Sports, παρουσία της διοίκησης των μελών της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

     

    Η ΕΠΣ Καβάλας, μέσω του προέδρου της, Μιχάλη Παπαδόπουλου, της αντιπροέδρου Μαρίας Τσίλογλου και του μέλους της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ και μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας, Δημήτρη Ηλιάδη, τίμησαν την κοπή της βασιλόπιτας. Οι άνθρωποι της Ένωσης θέλουν να τιμήσουν με τον τρόπο αυτόν όλα τα σωματεία και τους παράγοντες για το σπουδαίο έργο που επιτελούν. Είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής και αναγνώρισης σε όλους εκείνους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, που χάρη στις δικές τους φιλότιμες προσπάθειες ζει σήμερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

    Επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του Ορφέα Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Μποσμπότης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην πρόεδρος του Ορφέα  Κώστας Γάκης.

    Να σημειώσουμε ότι στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο Χρήστος Ντουμάνης ο οποίος ως γιατρός προσφέρει αφιλοκερδώς τις πολύτιμες υπηρεσίες του πάρα πολλά χρόνια ενώ διετέλεσε και παράγοντας του Ορφέα. Ο νυν πρόεδρος του Ορφέα Μίμης Αντωνιάδης στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι η χρονιά όσον αφορά το στόχο του πρωταθλητισμού πήγε χαμένη ενώ ζήτησε μεγαλύτερη βοήθεια από τη Δήμο και την ΕΠΣΚ ενώ ευχαρίστησε εκείνους που είναι κοντά στο σύλλογο. Από την πλευρά του ο προπονητής Παντελής Στυλιανού αναφέρθηκε σε μια καινούρια προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα του Ορφέα με καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς.

    Comments are closed.