Bookmarks

    Με διαφορετικά συναισθήματα παρουσιάστηκαν στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με (3-0) με τον ΜΑ Ξηροποτάμου, οι προπονητές των δύο ομάδων.

     

    Σε ότι έχει να κάνει με τον τεχνικό των «Αργοναυτών» Κώστα Ανυφαντάκη να σημειώσουμε ότι δεν έκανε καμιά αναφορά στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά στις δηλώσεις που έκανε απέδωσε φόρο τιμής στον Βασίλη Χαζηραφαηλίφη ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ενώ ευγενικά αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά σε θέματα που είχαν να κάνουν με το ματς αλλά και σε εκείνα που αφορούν τον Α.Ο.Κ..

     

    Οι δηλώσεις του

    Κώστα Ανυφαντάκη

    Από την πλευρά του ο προπονητής των «Αργοναυτών» Κώστας Ανυφαντάκης στις δηλώσεις του υπογράμμισε τα εξής:

     

    -«Ο μοναδικός λόγος που βρίσκομαι εδώ, είναι να αποδώσω φόρο τιμής και σεβασμού στη μνήμη ενός ανθρώπου που ήταν πολύ κοντά στον Α.Ο.Κ. και έφυγε από τη ζωή, τον  Βασίλη. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας για την απώλεια του. Είναι μια απώλεια που έχει επηρεάσει όλο το τμήμα. Βλέπω ανθρώπους που είναι στην ομάδα και πονάνε πάρα πολύ. Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του, να ξεπεράσουν το χαμό του αγαπημένου τους προσώπου».

     

    Οι δηλώσεις του

    Τάσου Λευκόπουλου

    Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του ΜΑ Ξηροποτάμου Δράμας, Τάσος Λευκόπουλος υπογράμμισε ότι το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του και χαρακτηριστικά στις δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε τα εξής:

     

    -«Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Ήρθαμε εδώ να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, γνωρίζοντας ότι η Καβάλα είναι πολύ καλή ομάδα.  Πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας αν όχι η καλύτερη. Αποφασίσαμε να την αιφνιδιάσουμε κατά κάποιο τρόπο.  Να τους πιέσουμε για να τους χαλάσουμε την ανάπτυξη. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο.  Πιέσαμε, αλλά αυτό έχει κόστος. Στην πρώτη φάση που έκανε ο αντίπαλος μας έκανε γκολ με το οποίο πήρε «κεφάλι» στο σκορ.

    Πιστεύω ότι στο β` μέρος και ειδικά στο πρώτο 20λεπτο θα μπορούσαμε με βάση την εικόνα που παρουσιάσαμε, να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ και να ισοφαρίσουμε. Είχαμε ευκαιρίες και δοκάρι. Το πρόβλημα αυτό δεν είναι τωρινό, το έχουμε σε όλα τα παιχνίδια. Δεν μπήκε το γκολ και από απανωτά λάθη, δεχθήκαμε το 2-0.   Μετά το παιχνίδι ήταν δύσκολο για μας να το γυρίσουμε.  Ακολούθησε  το τρίτο γκολ για την ομάδα της Καβάλας και μετά κάναμε αλλαγές για να προφυλάξουμε παίκτες που έχουν θέμα με τις κάρτες. Αν συνεχίσουμε έτσι με αυτή την απόδοση, δεν θα έχουμε πρόβλημα στο πρωτάθλημα όπου έχουμε ως βασικό στόχο να σωθούμε. Και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε γιατί πιστεύω ότι η βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα είναι πλασματική για την ομάδα μας».

    16 Responses to “Κώστας Ανυφαντάκης: «Ήρθα για να αποδώσω φόρο τιμής και σεβασμού στη μνήμη του Βασίλη»”