Bookmarks

    Τον ΜΑ Αντιφιλίππων θα υποδεχθεί την Τετάρτη (10/1)  το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο Α.Ο.Κ. στο επαναληπτικό αγώνα (0-0 το πρώτο παιχνίδι) για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

     

    Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο παρουσιάζει το δικό του ενδιαφέρον και βασικό κίνητρο για τους παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη, μετά την λευκή ισοπαλία του πρώτου ματς, είναι η νίκη και ταυτόχρονα η πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης. Μάλιστα θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα δώσει τη δυνατότητα αφενός στην τεχνική ηγεσία των «Αργοναυτών» για να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές αφετέρου κάποιοι παίκτες του Α.Ο.Κ. που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με κάρτες να εκτίσουν τις ποινές του. Από την πλευρά του πάντως το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.ΟΚ., εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο μεταξύ των άλλων γίνεται γνωστό ότι η γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ και θα είναι ανοιχτή μόνο η Θύρα 6 του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» για να φιλοξενήσει τους φιλάθλους και των δύο ομάδων.

     

    Το δελτίο τύπου του Α.Ο. Καβάλα

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Α.Ο.Κ., αναφέρει τα εξής:

     

    –«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου (ώρα 14:30) στον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Αντιφιλίππων,  θα είναι ανοιχτή μόνο η Θύρα 6 και θα ισχύσει γενική είσοδος 5 ευρώ. Όπως είναι γνωστό, τα διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες Κυπέλλου».

     

    Οι δύο επαναληπτικοί του

    κυπέλλου της ΕΠΣΚ

    Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ο 2ος ημιτελικό ανάμεσα στον Βρασίδα Νέας Περάμου και τον Βύρωνα Καβάλας με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν ελαφρύ προβάδισμα αφού στον πρώτο ημιτελικό νίκησαν με σκορ (1-0). Συνοπτικά τα δύο παιχνίδια τα οποία διεξάγονται στους επαναληπτικούς αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, είναι τα εξής: (Σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων).

     

    Καβάλα-ΜΑ Αντιφιλίππων (0-0)

    Βρασίδας Νέας Περάμου-Βύρωνας (0-1)

    Comments are closed.