Bookmarks

    Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης που βρίσκεται στην Κρήτη με τον Τεχνικό Διευθυντή Βλάση Καζάκη και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής προκειμένου να δοθεί συνέχεια στον σχεδιασμό της ομάδας.

    Οι ανανεώσεις συγκεκριμένων παικτών που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ, τα μεταγραφικά, η επιλογή αθλητικού κέντρου, η οργάνωση του εμπορικού τμήματος και η δρομολόγηση κάποιων θεμάτων όπως η διεύρυνση της υπάρχουσας Διοικούσας Επιτροπής αποτελούν ζητήματα πρώτης προτεραιότητας για τους “Αργοναύτες”.

    Ήδη ο Γιάννης Ταουσιάνης έχει παραδώσει στους διοικούντες της ομάδας τη λίστα με τα ονόματα των παικτών για τους οποίους η εισήγηση του είναι θετική για να πάρουν και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι παίκτες αυτοί σιγά σιγά θα καλούνται προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της ανανέωσης τους ενώ οι εκτός λίστας θα αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλο σύλλογο. Σε ότι έχει να κάνει με τον “εμπλουτισμό” του έμψυχου δυναμικού, να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού θα προχωρήσει στην απόκτηση 7 με 8 έμπειρων ποδοσφαιριστών. Ο Γιάννης Ταουσιάνης που έχει στα χέρια του την μεταγραφική λίστα με τους παίκτες από την Super και την League Football League που βρίσκονται στο μεταγραφικό “στόχαστρο” του Α.Ο.Κ., ξεκίνησε ήδη τις προσεγγίσεις και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα κρίνονται θετικά. Για το θέμα αυτό γίνονται ιδιαίτερα προσεκτικές κινήσεις και με “όπλο” την εχεμύθεια αναμένεται σύντομα να γίνουν γνωστά τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Από κει και πέρα ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Βλάσης Καζάκης επεξεργάζεται κάποιες περιπτώσεις αθλητικών κέντρων όπου ο Α.Ο.Κ. θα πραγματοποιήσει μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του. Ως επικρατέστερο φαίνεται να είναι αυτό που βρίσκεται στον Βόλακα του νομού Δράμας χωρίς ωστόσο τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας το Α.Ο.Ο. Να έχουν καταλήξει. Από κει και πέρα στόχος της Διοικούσας της ομάδας είναι η στελέχωση της όπως έγινε με την περίπτωση του καβαλιώτη εργολάβου Αντώνη Πρασίνη και τις επόμενες ημέρες μετά τις επαφές που έγιναν αναμένεται να υπάρξουν ορατά αποτελέσματα. Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσουμε ότι η στελέχωση του εμπορικού τμήματος είναι σε εξέλιξη και για τον λόγο αυτό στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία του Ερασιτέχνη με την συμμετοχή της Διοικούσας Επιτροπής και εμπλεκόμενων προσώπων που θα στελεχώσουν το εμπορικό τμήμα. Στις πρώτες προτεραιότητες είναι η δημιουργία Boutique της ομάδας, τα διαρκείας εισιτήρια, οι διαφημιστικές πινακίδες και άλλα παρόμοια θέματα εμπορικού χαρακτήρα.

    Comments are closed.