Bookmarks

    Στο πόστο τη τεχνικής ηγεσίας του Ορφέα Ελευθερούπολης επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια ο προπονητής Κώστας Βακιρτζής από το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου (4/6). Πιο συγκεκριμένα ο 45χρονος τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ορφέα Στέλιο Ζημιλιάγκο στην Ελευθερούπολη όπως και με την υπόλοιπη διοίκηση, εκεί όπου οριστικοποιήθηκε η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

    Η ανακοίνωση από τον Ορφέα

    Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας της Ελευθερούπολης εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο επίσημα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του Ορφέα με τον προπονητή Κώστα Βακιρτζή.

    -“Ο Μ.Γ.Σ Ορφέας Ελευθερούπολης ανακοινώνει ότι για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο 45χρονος τεχνικός Κώστας Βακιρτζής. Ο νέος μας προπονητής είναι γνώριμος στην οικογένεια του Ορφέα, αφού στο παρελθόν πρόσφερε τις υπηρεσίες του τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και σαν προπονητής του συλλόγου. Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή μας θα γίνει την Δευτέρα Ιουλίου και ώρα 20:30 στα γραφεία της ομάδας μας, στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης”. 

    Comments are closed.