Bookmarks

    Στο δελτίο τύπου το οποίο  λάβαμε, σημειώνεται ότι ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας στις επερχόμενες εκλογές, και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν τις τελευταίες μέρες συναντήσεις με εκπροσώπους σωματείων σε όλο το νομό μας.

     

    Μεταξύ άλλων, αναφερόμενοι στο οικονομικό που ταλανίζει όλους τους συλλόγους, υπόσχονται πως αν κερδίσουν τις εκλογές έχουν έτοιμο χορηγικό πρόγραμμα μέσω του οποίου θα καλύπτονται έξοδα διαιτησίας των σωματείων μελών της Ένωσης, που είναι ένα μεγάλο αγκάθι στον προϋπολογισμό τους.

    Στην διάρκεια των συναντήσεων γίνεται μεγάλη συζήτηση για τις εξελίξεις στο θέμα του οικονομικού ελέγχου στην Ένωση μας από τους ορκωτούς λογιστές. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα αποτελέσματα του ελέγχου κάτι που προκαλεί προβληματισμό τη στιγμή μάλιστα που πλησιάζει η ώρα για την ετήσια γενική συνέλευση. Οι εκπρόσωποι των σωματείων επίσης θέτουν ερωτήματα που αφορούν στις καταγγελίες της πρώην υπαλλήλου της Ένωσης, Σοφίας Πιπερίδου, και δίνονται οι σχετικές εξηγήσεις.

    Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για το θέμα της παραμονής στην Β’ κατηγορία καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας κ. Ευσταθιάδης, έχει υποσχεθεί σε συναντήσεις που είχε με εκπροσώπους των σωματείων ότι θα υποβιβαστεί μόνο μια ομάδα.

    Οι συναντήσεις του Μιχάλη Παπαδόπουλου με τους εκπροσώπους των σωματείων συνεχίζονται καθώς υπάρχει ανάγκη για πλήρης ενημέρωση όλων για τα τεκταινόμενα στην ΕΠΣ Καβάλας.

    Επ’ ευκαιρίας, επειδή στο τελευταίο διάστημα γίνονται αρχαιρεσίες και αναδεικνύονται νέες διοικήσεις σε αρκετά σωματεία, τα μέλη της παράταξης του Μιχάλη Παπαδόπουλου εύχονται σε όλους καλή επιτυχία, καλή δύναμη, καλό κουράγιο και αγαστή συνεργασία.

     

     

    Comments are closed.