Bookmarks

    Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής (12/6) το 29ο Πρωτάθλημα Μίνι Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Καβάλας, που διοργάνωσε και φέτος η «Δημωφέλεια». με τη διεξαγωγή των μεγάλων τελικών.

    Πιο συγκεκριμένα να σημειώσουμε ότι Πρωταθλήτριες για το σχολικό έτος 2015-2016 αναδείχθηκαν το 12ο Δημοτικό Σχολείο στα αγόρια και το 16ο Δημοτικό Σχολείο στα κορίτσια!
    Στον τελικό των κοριτσιών με ένα καλάθι στο τέλος του αγώνα το 16ο Δ.Σ. νίκησε με 37-36 το 11ο Δ.Σ., ενώ στα αγόρια ο τελικός κρίθηκε επίσης από το τελευταίο σουτ, με το 12ο Δ.Σ. να κερδίζει με 47-45 το 21ο Δ.Σ.
    Τους πρωταθλητές για το 2015-2016 βράβευσε η Δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, που μαζί με τα παιδιά πανηγύρισε με το…παραδοσιακό “όλε-όλε-όλε”, εν μέσω πυροτεχνημάτων που έκαναν την ατμόσφαιρα ακόμη πιο φαντασμαγορική στο κατάμεστο “Αλεξάνδρα Δήμογλου”.
    Στη 2η θέση του βάθρου ανέβηκαν το 21ο Δ.Σ. στα αγόρια και το 11ο Δ.Σ. στα κορίτσια, τα οποία παρέλαβαν τα διπλώματα, τα μετάλλια και τα κύπελλα τους, από την πρόεδρο της «Δημωφέλεια», κυρία Αναστασία Ιωσηφίδου.
    Την 3η θέση στα αγόρια κατέλαβε το 24ο Δ.Σ., την δε απονομή έκανε η πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του δήμου Καβάλας κ. Μαρία Φραντζεσκάκη, που είχε τη χαρά να βραβεύσει το γιo της Άγγελο!
    Το 25ο Δ.Σ. στα κορίτσια βράβευσε ο Aντιδήμαρχος Aθλητισμού και Παιδείας, Γιώργος Φιλόσογλου .
    Στην 4η θέση τερμάτισε, το 11ο Δ.Σ. στα αγόρια που βραβεύτηκε από τον πρώην πρόεδρο της «Δημωφέλεια» Στέλιο Σχοινάκη
    ενώ στην ίδια θέση στα κορίτσια τερμάτισε το Δ.Σ. Παληού, το οποίο βραβεύτηκε από την πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών του δήμου Καβάλας, Μαρία Φρατζεσκάκη.

    Comments are closed.