Bookmarks

    Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το 10ο ανοιχτό επιστημονικό σεμινάριο ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας το πρωί της προηγούμενης Κυριακής (12/6) στην αίθουσα της Ιατρικής Εταιρίας Καβάλας που βρίσκεται στον Αμυγδαλεώνα όπως και στο γήπεδο της Δόξας Αμυγδαλεώνα.

     

    Να σημειώσουμε ότι στο 10ο ανοιχτό επιστημονικό σεμινάριο ποδοσφαίρου έδωσαν το παρόν τους πολλοί προπονητές του νομού Καβάλας αλλά και γειτονικών νομών οι οποίοι ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στις εργασίες του. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο προπονητής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και γνώριμος μας αφού πέρασε και από τον πάγκο του Α.Ο.Κ. Νίκος Παπαδόπουλος και ο συνεργάτης του, στην ομάδα του “Γηραιού”, Νίκος Αμανατίδης.
    Να τονίσουμε ότι στο θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ιατρικού κέντρου στον Αμυγδαλεώνα, ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος ανέπτυξε το θέμα «Μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση» βάζοντας αρκετές διαστάσεις στην ανάπτυξη του θέματος ενώ από την άλλη πλευρά ο Νίκος Αμανατίδης αναφέρθηκε στο θέμα «Προπόνηση λειτουργικής δύναμης στο ποδόσφαιρο».
    Και στις δύο περιπτώσεις να αναφέρουμε ότι υπήρε αναλυτική παρουσίαση σε βίντεο γουόλ γεγονός το οποίο διευκόλυνε τις εισηγήσεις στο να γίνουν πιο κατανοητές.
    Μάλιστα τόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος όσο και ο Νίκος Αμανατίδης απάντησαν σε ερωτήσεις που τέθηκαν από πλευράς των προπονητών του νομού Καβάλας και όχι μόνο, αφού στο σεμινάριο παραβρέθηκαν προπονητές από τη Δράμα και τις Σέρρες.
    Στη συνέχεια το πρακτικό μέρος, έγινε στο γήπεδο της Δόξας Αμυγδαλεώνα, με τη συμμετοχή ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του νομού. Η θεματολογία ήταν η ίδια και στο πρακτικό μέρος. Το σεμινάριο ξεκίνησε πριν τις 10 το πρωί της Κυριακής και ολοκληρώθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι.
    Αρχικά χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης ο οποίος στάθηκε στην μεγάλη σημασία και βαρύτητα που έχει το επάγγελμα του προπονητή αλλά και στο θετικό πνεύμα συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στη διοργανώτρια αρχή και στο Σύνδεσμο.
    Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας και συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Νίκος Καραμπετάκης, ευχαρίστησε τους εισηγητές αλλά και  τους  συμμετέχοντες  στο σεμινάριο όπως βέβαια και τους χορηγούς του σεμιναρίου: SportBook, Τυπογραφείο Λουπέλη, τους υπεύθυνους για την παραχώρηση της ιατρικής αίθουσας στον Αμυγδαλεώνα αλλά και τη διοίκηση της Δόξας Αμυγδαλεώνα για την παραχώρηση του γηπέδου.

    Comments are closed.