Bookmarks

    Πιο δυνατός βγήκε όπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (19/6) στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας»στην Καβάλα.

    Χαρακτηριστικό της, ήταν κάποιες αντιδικίες παραγόντων και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης χωρίς ωστόσο να δοθεί συνέχεια ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι αρκετά μεγάλη συζήτηση έγινε για την επιστολή-απάντηση που μοιράστηκε στους εκπροσώπους των σωματείων από τον πρόεδρο της .Ε.Π.Σ.Κ. για όσα αναφέρονται στο τύπο στο τελευταίο διάστημα. Επ αυτού μάλιστα δεν “σηκώθηκε καθόλου σκόνη” γεγονός το οποίο έδειξε τις αδυναμίες της αντιπολίτευσης.

    Παράλληλα να σημειώσουμε ότι στο σώμα τέθηκε και το αίτημα του Τάσου Στεφανίδη μέσω του οποίου ζητούσε να πάρει τη θέση του Αντώνη Αντωνίου στο Διοικητικό Συμβούλιο, της τοπικής Ένωσης. Από την πλευρά του μάλιστα ο πρόεδρος κατέθεσε γνωμάτευση από δικηγορικό γραφείο στην οποία αναφέρει ότι απαγορεύεται η σύναψη με φυσικό πρόσωπο αλλά όχι με νομικό πρόσωπο (επιχείρηση δηλαδή στην οποία είναι μέλος ο εν λόγω παράγοντας).

    Υπήρξαν όμως και σημαντικές προτάσεις, τοποθετήσεις από εκπροσώπους των ομάδων και οι υπεύθυνοι της Ένωσης κράτησαν σημειώσεις για εκ νέου συζήτηση. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της Καβάλας 2004, Γιάννης Ρούμπας, ζήτησε να μειωθεί το κόστος της διαιτησίας στην Γ’ κατηγορία από τη στιγμή που παίζουν νεαροί διαιτητές. Έγιναν παράπονα για τη διαιτησία στη διάρκεια της χρονιάς αλλά και για τις τιμωρίες.

    Όσον αφορά στα πρωταθλήματα της νέας αγωνιστικής περιόδου θα διεξαχθούν σε τρεις κατηγορίες, την Α’, την Β’ και την Γ’. Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χ. Ευσταθιάδης η Γ’ κατηγορία θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα σε έναν όμιλο των 16 καθώς υπάρχουν δύο νέες ομάδες που ετοιμάζονται να κατέβουν.

    Κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Ε.Π.Σ. Καβάλας υπήρξε απαρτία καθώς συμμετείχαν παράγοντες από 44 σωματεία μέλη της Ένωσης. Ο πρόεδρος Χαράλαμπος Ευσταθιάδης έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και εγκρίθηκε από τους παρόντες. Παράλληλα, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Γιάννης Βαμβακάς αναφέρθηκε σε θέματα διαιτησίας.

    Comments are closed.