Bookmarks

     

    Σε κατάσταση μεταγραφικής ετοιμότητας βρίσκονται άπαντες στο συγκρότημα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και μετά την απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού Γαβριήλ Αποστολίδη, η διοίκηση του Τούλη Τσίλογλου είναι αποφασισμένη στο να προχωρήσει σε νέες μεταγραφές.

     

    Όπως άλλωστε πρώτοι γράψαμε για την απόκτηση του πρώην επιθετικού του Άρη Ακροποτάμου Γαβριήλ Αποστολίδη που αποκτήθηκε, δύο παίκτες του Α.Ο.Κ. οι οποίοι προέρχονται από το περυσινό ρόστερ βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της ομάδας του Δημήτρη Μαγκαφίνη. Ο λόγος γίνεται για τον Αργύρη Μπαρέττα και τον Ανδρέα Μκρτσιάν. Μάλιστα ο πρώτος στην περίπτωση που δεν πάρει τελικά μεταγραφή για σύλλογο του εξωτερικού, τότε τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Κοκκινοχώματος, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Ανδρέα Μκρτσιάν, να τονίσουμε ότι οι συζητήσεις των διοικούντων του Βυζαντίου με τον συγκεκριμένο παίκτη, χαρακτηρίζονται ως προχωρημένες.

     

    Έφυγαν οι Τιγγιρίδης και Μπαλασάς

     

    Και ενώ ο επιθετικός Γαβριήλ Αποστολίδης ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό του Βυζαντίου, πρόωρο «διαζύγιο» προέκυψε όπως όλα δείχνουν με δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι εντάχθηκαν στον σύλλογο κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε. Ο λόγος γίνεται για τον τερματοφύλακα Γιάννη Τιγγιρίδη όπως και για τον μέσο Βασίλη Μπαλασά, οι οποίοι πλέον αναζητούν την τύχη τους σε άλλο σύλλογο.

     

    Φιλικό με το Νέστο Χρυσούπολης

    Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος βρίσκεται σε εξέλιξη και το ερχόμενο Σάββατο (8/8) η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη, θα δώσει το 3ο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι της. Πιο συγκεκριμένα στις 8 το βράδυ στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος, το Βυζάντιο θα υποδεχθεί την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης.

    Comments are closed.