Bookmarks

    Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλαν οι προπονητές του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και του Ηρακλή Καβάλας, Δημήτρης Μαγκαφίνης και Κώστας Βακιρτζής, στο μεταξύ τους φιλικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου (1.8) και ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ (2-2).

     

    Και οι δύο τεχνικοί, τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στην επανάληψη χρησιμοποίησαν όλους σχεδόν τους παίκτες που έχουν στην διάθεση τους, στην εξέλιξη των προετοιμασιών των ομάδων τους, κράτησαν τα θετικά στοιχεία και καταγράφοντας κάποιες αδυναμίες που παρατήρησαν, θα προσπαθήσουν να τις καλύψουν μέχρι που να ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, στα πρωταθλήματα που θα αγωνιστούν.

     

    Κάνει το «μπαμ» με τους Μπαρέττα και Αποστολίδη το Βυζάντιο

     

    Όμως η είδηση έρχεται με τις φήμες οι οποίες κυκλοφόρησαν και τις πληροφορίες μας, για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Αργύρη Μπαρέττα και Γαβριήλ Αποστολίδη. Καλά πληροφορημένες πηγές μας, αναφέρουν ότι η διοίκηση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος προσέγγισε και μάλιστα με επιτυχία τόσο τον πρώην παίκτη του Α.Ο.Κ., Αργύρη Μπαρέττα όσο και τον πρώην επιθετικό του Άρη Ακροποτάμου Γαβριήλ Αποστολίδη. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη είναι πάρα πολύ κοντά για να τους αποκτήσει και είναι θέμα χρόνου οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς της διοίκησης του Τούλη Τσίλογλου.

    Comments are closed.