Bookmarks

    Στην αποκορύφωση της βρίσκεται την εβδομάδα που διανύουμε, αλλά και εκείνη που θα ακολουθήσει, το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης στον Α.Ο.Κ. και μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο, οι επιλογές των παικτών που θα αποκτηθούν θα είναι ιδιαίτερα προσεγμένες.

     

    Πιο συγκεκριμένα, η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο που θα ενισχύσει σημαντικά τον χώρο της μεσαίας γραμμής της Καβάλας, αποτελεί τον «προθάλαμο» τουλάχιστον δύο ακόμη μεταγραφών που θα ακολουθήσουν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Δύο μεταγραφές κυρίως με παίκτες οι οποίοι θα ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο τόσο τον χώρο της μεσαίας γραμμής του Α.Ο.Κ. όσο και της επίθεσης. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκε έντονα μία φημολογία περί ενδιαφέροντος του Α.Ο.Κ., για να αποκτήσει τον πού έμπειρο ποδοσφαιριστή Γιάννη Ταραλίδη. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές συζήτησαν και μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε ίσως να υπάρχουν εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό.

     

    Με όλα τα ατού κόντρα στον Πανθρακικό

     

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. σε ένα πολύ δυνατό φιλικό, όπως αυτό με τον Πανθρακικό το ερχόμενο Σάββατο (8/8) θα αγωνιστεί με όλα τα ατού του και βέβαια ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα τα οποία έχουν μπει κανονικά σε ρυθμούς προπονήσεων. Καζάκης, Μαργαρίτης, Λιόλιος καθώς και ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος που πρόσφατα ανανέωσε, με τους «Αργοναύτες» θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και το σίγουρο είναι ότι η τεχνική ηγεσία της Καβάλας, από το συγκεκριμένο φιλικό αναμένεται να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες, κατά τη διάρκεια της 3ης εβδομάδας της προετοιμασίας της ομάδας. Ένα φιλικό το οποίο θα ξεκινήσει στις 7 και μισή και θα έχει γενική είσοδο 5 ευρώ. Μία προετοιμασία πάντως η οποία κυλάει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης.

     

    Σε εξέλιξη η πώληση των καρτών διαρκείας

     

    Παράλληλα να σημειώσουμε ότι στον Α.Ο.Κ., σε εξέλιξη είναι η διάθεση των καρτών διαρκείας των «Αργοναυτών» στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα να τονιστεί ότι παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε «στην καρδιά» του καλοκαιριού και αρκετοί καβαλιώτες λείπουν για διακοπές, ο μέχρι τώρα αριθμός των καρτών διαρκείας που έχουν διατεθεί, αφήνει ικανοποιημένα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας. Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο διανύουμε το καλοκαίρι και όσο πλησιάζουμε την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος τόσο θα «ζωηρεύει» το ενδιαφέρον από πλευράς των καβαλιωτών φιλάθλων για να προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας τους.

    Comments are closed.