Bookmarks

    Έπιασαν τόπο οι ευχές του Πατέρα Γεράσιμου στην ποδοσφαιρική «οικογένεια της ΑΕΚ Καβάλας, στον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της προηγούμενη Παρασκευής (21/8), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Βερούλειου» σταδίου.

     

    Και αυτό γιατί η ΑΕΚ Καβάλας με νέο προπονητή τον Γιάννη Γκιόκα, ξεπέρασε με επιτυχία το απόγευμα του Σαββάτου (22/8)  στο «Βερούλειο», το εμπόδιο του Βρασίδα Νέας Περάμου, για την 1η φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας με σκορ (1-0). Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με πολλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες και κρίθηκε με το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε ο Θανάσης Ταταλιάς, στις αρχές του β’ ημιχρόνου. Σε ότι έχει να κάνει με τον καθιερωμένο αγιασμό, να επαναλάβουμε ότι έγινε από τον Πατέρα Γεράσιμο ο οποίος του οποίου είναι γνωστά τα φιλικά αισθήματα για την ΑΕΚ Καβάλας.

    Άλλωστε ο Πατέρας Γεράσιμος είναι γνωστό ότι διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με τον πρώην πρόεδρο και νυν Αντιπρόεδρο της ΑΕΚ Καβάλας Αντώη Πρασίνη. Στον καθιερωμένο αγιασμό, συνάντησε έναν παλιό του φίλο και γνώριμο από την ΠΑΕ Καβάλα, νυν προπονητή της ΑΕΚ Καβάλας, Γιάννη Γκιόκα, τον πρόεδρο της ομάδας Σταμάτη Τσάμαρη, σύσσωμη τη διοίκηση της ομάδας, τον βοηθό προπονητή Γιάννη Κουμλιά, όλους τους παίκτες που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ όπως και όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και βέβαια φίλους του καβαλιώτικου συλλόγου. Ο καθιερωμένος αγιασμός συνοδεύτηκε από τις θερμότερες ευχές για υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και στο κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    Comments are closed.