Bookmarks

    Το όνειρο για τον Άρη (και τους Παναργειακό, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά) φαίνεται ότι θα παραμείνει όνειρο, καθώς η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ ήταν αρνητική.  Έτσι οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν για δεύτερη σερί χρονιά στην Γ’ Εθνική, μην κερδίζοντας την μάχη για άνοδο στη Football League (μέσω μπαράζ ως δευτεραθλητές

     

    Όπως είναι φυσικό, αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει ένα σοκ στους ανθρώπους του συλλόγου, που ήταν αισιόδοξοι, μετά τη σημερινή εκδίκηση της υπόθεσης, πως θα έπαιζαν τη σεζόν που ξεκινάει στη Football League, παίρνοντας τη θέση ενός εκ των ΟΦΗ ή Νίκης Βόλου. Οι δικαστές επικαλέστηκαν τον νέο ΚΑΠ (ο οποίος κανονικά τίθεται σε λειτουργία απ’ την μεθεπόμενη σεζόν) περί μη αναπλήρωσης των κενών από ομάδες που δηλώνουν αδυναμία να συμμετάσχουν σε επαγγελματικά πρωταθλήματα και ουσιαστικά έφραξαν το δρόμο του Άρη. Αυτό σημαίνει πως η νέα Football League θα διεξαχθεί με 18 ομάδες κι όχι 20, όπως ορίζει η προκήρυξη.

    Ανάμεσα σ’ αυτές τις 18 ομάδες θα ‘ναι οριστικά ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς εισέπραξε εξίσου αρνητική απάντηση στην έφεσή του κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, όπου διεκδικούσε -ως τρίτος στα περσινά πλέι οφ ανόδου- την θέση της υποβιβασμένης Κέρκυρας. Θέση την οποία δεδομένα πλέον θα λάβει ο Λεβαδειακός.

     

    Ο Ερασιτέχνης Άρης «έδιωξε» Κάλας, Καλαϊτζίδη

    Λίγες ώρες μετά τις παραπάνω εξελίξεις, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον Άλεξ Κάλας, ο οποίος είναι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και τον αδερφό του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη που «τρέχει» το πλάνο του.

    Η ανακοίνωση λέειτα εξής:

    «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης μετά τη τελευταία αρνητική εξέλιξη του ποδοσφαιρικού τμήματος ομόφωνα αποφασίζουμε τη παύση συνεργασίας του εφόρου Άλεξ Κάλλας και του συνεργάτη του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο γνωστοποιεί ότι αίρει την εμπιστοσύνη προς το νομικό τμήμα εκπροσώπησης κ. Ε. Χατζηιωάννου και Κ. Παπαδόπουλο. Ο Άρης θα δικαιωθεί κόντρα στην ενάντια στην ενάντια καταστρατήγηση των θεσμών».

    Comments are closed.