Bookmarks

    Το καλοκαίρι που διανύουμε για κάποιες ομάδες οι οποίες τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, θα αγωνίζονται στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αναμένεται να είναι «καυτό» και αυτό γιατί μέχρι σήμερα έχουν παρατηρηθεί κάποια προβλήματα στην συγκρότηση διοίκησης.

     

    Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι και το νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στο οποίο θα συμμετάσχουν εκτός απροόπτου τρεις ομάδες από το νομό Καβάλας. Πρόκειται για τον Α.Ο.Κ. ο οποίος «παλεύει» να ανέβει στην FootballLeagueείτε απ ευθείας είτε μέσω μπαράζ, ο «νεοφώτιστος» Νέστος Χρυσούπολης και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

     

     Σχηματίστηκε ο βασικός… κορμός


    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι σχηματίστηκε ο βασικός… «κορμός» του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, μετά την ολοκλήρωση των πλέι άουτ στη Football League αλλά και των μπαράζ ανόδου της ΕΠΟ. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες σημαντικές εκκρεμότητες, καθώς η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει αφήσει ανοιχτό το «παράθυρο» να διεξαχθούν αγώνες μπαράζ των δευτεραθλητών ή των ομάδων που τερμάτισαν στην 3η θέση, της Γ’ Εθνικής για να καλύψουν τα κενά στη Football League. Αυτό θα κριθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις 25 Ιουνίου και ως τότε Άρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Παναργειακός και Κηφισιά είναι στην αναμονή. Επίσης, στον καταρτισμό των ομίλων συμπεριλαμβάνονται οι ΟΦΗ και Νίκη Βόλου που έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική, αλλά όχι και ο Εργοτέλης, μιας και δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση ακόμα. Τέλος, ο χωρισμός έγινε με τα περσινά γεωγραφικά κριτήρια, για τα οποία όμως είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν αλλαγές.

     

    Ο 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής

     

    Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον οποίο θα συμμετέχουν 14 ομάδες διαμορφώνεται  ως εξής:

     

    Απόλλων Καλαμαριάς Εθνικός Σερρών Καβάλα Δόξα Δράμας Καμπανιακός Εθνικός Νέου Αγιονερίου Ηρακλής Αμπελοκήπων Θύελλα Φιλώτα Βυζάντιο Κοκκινοχώματος Εθνικός Αλεξανδρούπολης Έβρος Σουφλίου Νέστος Χρυσούπολης ΑΠΕ Λαγκαδά Απόλλων Κρύας Βρύσης.

     

    Comments are closed.