Bookmarks

    «Πέπλο μυστηρίου» και αβεβαιότητας καλύπτει το μέλλον του Α.Ο.Κ. σε διοικητικό επίπεδο, αφού στην κυριολεξία «φύλλο δεν κουνιέται» τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα η εξεύρεση λύσης και μάλιστα αξιόπιστης, τουλάχιστον προσωρινά να απομακρύνεται.

     

    Το ενδιαφέρον της εταιρίας «The Team of Future», απορρίφθηκε από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, λόγω έλλειψης «καθαρότητας» αφού η διασταύρωση του ενδιαφέροντος που έγινε αποδείχθηκε να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Από κει και πέρα ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. και με βάση τα όσα ανέφερε στο τελευταίο δελτίο τύπου που εξέδωσε, έχει ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα με διάφορους τρόπους την ερχόμενη χρονιά, με στόχο να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και την επόμενη εβδομάδα να προκύψει η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και να γίνει άμεσα ο προγραμματισμός της.


     Επαφές με τον καβαλιώτη επιχειρηματία


    Μάλιστα στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών του με καβαλιώτες, όπως έχουμε πληροφορηθεί, έγινε προσέγγιση από μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., στον καβαλιώτη επιχειρηματία ο οποίος κατά το παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία να εμπλακεί με τα διοικητικά της ομάδας. Η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε πριν από δύο ημέρες αλλά επί της ουσίας δεν είχε καμία κατάληξη. Εκεί, ζητήθηκε από τον καβαλιώτη επιχειρηματία, η συνδρομή του σε όλα τα επίπεδα κυρίως οικονομικής φύσεως και ο ίδιος επιφυλάχθηκε να δώσει οριστικές αποφάσεις. Και αυτό γιατί, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές μας ο ίδιος δεν έχει καταλήξει μέχρι τώρα στο τις αποφάσεις τους αναμένεται να τις πάρει την ερχόμενη εβδομάδα. Όπου δηλαδή αναμένονται και οι σημαντικότερες εξελίξεις.


    Φιλοσοφία με πολλές δυνάμεις


    Την ίδια ώρα εκείνο που πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι πολλά σχετικά με το μέλλον του Α.Ο.Κ. θα εξαρτηθούν από τις οριστικές αποφάσεις που θα πάρει ο συγκεκριμένος καβαλιώτης επιχειρηματίας στον οποίο αναφερόμαστε. Η μία εκδοχή είναι ο ίδιος να μπει μπροστάρης της όλης κίνησης, με δικούς τους ανθρώπους, με την στήριξη σε όλα τα επίπεδα και από 2-3 άλλους καβαλιώτες και την βοήθεια κάποιων Παλαιμάχων παικτών. Στην δεύτερη περίπτωση, τότε ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. θα προχωρήσει το εγχείρημα με μία φιλοσοφία η οποία θα έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός πόλου έλξης πολλών δυνάμεων.

    Comments are closed.