Bookmarks

    Μεγάλες στιγμές έζησε το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» το οποίο φιλοξένησε τόσο την προηγούμενη Παρασκευή (12/6) όσο και την Κυριακή (14/6) τις διεθνής φιλικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις μεταξύ της Εθνικής ομάδας Νέων της χώρας μας και της αντίστοιχης της Δανίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

     

    Επρόκειτο για μία κατά γενική ομολογία άψογη διοργάνωση κατά τη διάρκεια της οποίας η Εθνική μας είχε να αποδείξει μία νίκη και μία ισοπαλία. Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής (12/6) , η Εθνική ομάδα Νέων της χώρας μας νίκησε την αντίστοιχη της Δανίας με σκορ (4-2) ενώ στο φιλικό της Κυριακής (14/6) οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ (2-2).

     

     Πλήθος φιλάθλων και επωνύμων

    Τις δύο ημέρες διεξαγωγής των διελθών φιλικών στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» παραβρέθηκαν εκατοντάδες καβαλιώτες όλων των ηλικιών και βέβαια πολύ επώνυμοι όπως οι Ζήσης Βρύζας, Γιώργος Κωστίκος, Μιχάλης Ιορδανίδης, Γιώργος Κασναφέρης και πολλοί μάνατζερ.


    Δείπνο προς τιμή των αποστολών των Εθνικών

    Δείπνο προς τιμή των αποστολών των Εθνικών ομάδων Νέων της Ελλάδας και της Δανίας που φιλοξενούνται στην Καβάλα τις τελευταίες ημέρες, παρέθεσε το βράδυ του Σαββάτου (13/6) ο Δήμος Καβάλας. Στο δείπνο που παρατέθηκε στην ταβέρνα «Σπύρος – Γύρος» παραβρέθηκε η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Γεώργιος Φιλόσογλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος, Χαράλαμπος Κουφατζής, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, μέλη τη διοίκησης και εκπρόσωποι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μέλη της Ελληνικής αποστολής και της αντίστοιχης της Δανίας. Ήταν μία συνάντηση με πάρα πολύ θετικές προεκτάσεις ενώ εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι από πλευράς διοργάνωσης η πόλης της Καβάλας την φιλοξένησε με τρόπο άριστο και η συμβολή του Δήμου Καβάλας θεωρούμε ότι ήταν καθοριστική. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα από τα λεγόμενα των επικεφαλής των αντιπροσωπειών των Εθνικών ομάδων της χώρας και της Δανίας, στην ανταλλαγή δώρων των δύο αντιπροσωπειών, προς τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα. Άπαντες μίλησαν με τα καλύτερα και πλέον κολακευτικά λόγια για την φιλοξενία από πλευράς του Δήμου και της Ε.Π.Σ. Καβάλας και κυρίως για μία διοργάνωση η οποία δεν είχε να ζηλέψει από μεγαλύτερες διοργανώσεις.

    Comments are closed.