Bookmarks

    Τεράστια ήταν τα προβλήματα τα οποία παρατηρήθηκαν λόγω της εντονότατης βροχόπτωσης των τελευταίων ημερών σε ολόκληρο τον νομό Καβάλας και η ακαταλληλότητα σε συνάρτηση με την μεγάλη επικινδυνότητα των αγωνιστικών χώρων οδήγησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, να αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες αναμετρήσεις που ήταν προγραμματισμένες για να διεξαχθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο (7-8/3) στα πρωταθλήματα της τοπικής Ένωσης.

     

    Τα προβλήματα ήταν τεράστια, σε όλα τα γήπεδα του νομού Καβάλας, οι αγωνιστικοί χώροι σε άθλια κατάσταση και θύμιζαν «βούρκο» και βέβαια η επικινδυνότητα για να διεξαχθεί ένας αγώνας ήταν τεράστια, σε ότι έχει να κάνει για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

     

    Πιο συγκεκριμένα να τονίσουμε ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο (7-8/3) επρόκειτο να διεξαχθεί η 2η αγωνιστική για τους αγώνες της Β΄ φάσης στα γκρουπ ανόδου και υποβιβασμού της Leagueη 1η αγωνιστική της Β΄ φάσης των δύο ομίλων της Β΄ κατηγορίας καθώς και η 1η αγωνιστική στο γκρουπ ανόδου της Β΄ κατηγορίας. Όμως κανένα από τα συνολικά 19 παιχνίδια που ήταν να γίνουν, δεν διεξήχθει. Παράλληλα η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας ανέβαλε και τις αναμετρήσεις που επρόκειτο να διεξαχθούν για τα πρωταθλήματα υποδομής της.   

    Comments are closed.