Bookmarks

    Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Άρης Θεσσαλονίκης κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το εμπόδιο του Άρη Ακροποτάμου, επιστρέφοντας στις νίκες με σκορ (2-0). Σε μία από τις ελάχιστες αναμετρήσεις που έγιναν για την 21η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, αφού αναβλήθηκαν πολλοί αγώνες λόγω της κακοκαιρίας, οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν την ανωτερότητα τους και δίκαια έφτασαν στο «τρίποντο» απέναντι στον Άρη Ακροποτάμου, ο οποίος αγωνίστηκε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς. 

    Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και με γκολ των Καπνίδη στο 26’ και Κωνσταντινίδη στο 88’, πήραν τη νίκη, με την ομάδα της Καβάλας να απειλεί ελάχιστα. Να σημειώσουμε το γεγονός ότι δυνατά ξεκίνησε ο Άρης στο παιχνίδι, αναλαμβάνοντας από το ξεκίνημα την πρωτοβουλία του αγώνα. Οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη πίεζαν τον Άρη Ακροποτάμου και τον είχαν κλείσει στα καρέ του. Στο 9’ Παπαδόπουλος και Καπνίδης δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κωνσταντάκο, στην πρώτη καλή φάση του αγώνα. Στο 26’ ο Καπνίδης βγήκε σε θέση βολής από μπαλιά του Νάκα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Πόι δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των Καβαλιωτών. Το πρώτο μέρος έληξε με τον Άρη να έχει 15 τελικές και την ομάδα του Ακροποτάμου καμία.

    Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά η υπεροχή τους ήταν φλύαρη. Μετά το 60’ η ομάδα της Καβάλας προσπάθησε να βγει μπροστά, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να πετύχει γκολ. Τελικά, ο Άρης κατάφερε να «σφραγίσει» τη νίκη του με γκολ του Κωνσταντινίδη στο 88’ για το 2-0.

     

    Άρης Θεσσαλονίκης (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Γκίνο (79’ Φερνάντες), Καπνίδης (82’ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος, Νάκας (72’ Σταυρόπουλος)

     

    Άρης Ακροποτάμου (Ακης Βάβαλης): Κωσταντάκος, Ρετσινάς, Κωνσταντινίδης, Μαυροκεφαλίδης, Σεφερίδης, Σολακίδης, Βλάχος, Γκεοργκίεφ (74’ Γιόβτσεβ), Χισανασβίλι, Αποστολίδης, Ζωγραφάκης (78’ Μονιός)

    Comments are closed.