Bookmarks

    Σε καμία περίπτωση, εκτός προγράμματος δεν φαίνεται να βγάζει τον ΑΟΚ, η αναβολή του αγώνα της προηγούμενης Κυριακής (8/3) στην Αλεξανδρούπολη με τον τοπικό Εθνικό, για την 21η  αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας και αυτό γιατί εκ των πραγμάτων το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη είναι υποχρεωμένο να κοιτάξει μπροστά και να δει όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα, περιμένοντας ταυτόχρονα τον ορισμό του εξ αναβολής αγώνα στην πόλη της Θράκης.

     

    Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι κάθε παιχνίδι για τους «Αργοναύτες» είναι και ένας τελικός εδώ που έφτασαν τα πράγματα με την ομάδα της Καβάλας σε κάθε παιχνίδι, κάθε αγωνιστική να θέλει τους βαθμούς την νίκης για να κάνει πράξη τον στόχο που είναι η άνοδος στο πρωτάθλημα της FootballLeague. Αυτός είναι και ο στόχος για τον Α.Ο.Κ. και στην αναμέτρηση που πρόκειται να δώσει την ερχομένη Κυριακή (15/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Μπορεί μάλιστα η συγκεκριμένη αναμέτρηση να δείχνει θεωρητικά εύκολη για την ομάδα της Καβάλας αλλά εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε, είναι το γεγονός ότι στον 1ο όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας έχει αποδειχθεί ότι δεν υπάρχουν, εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια, δεν υπάρχουν εύκολοι ή δύσκολοι αντίπαλοι. Έτσι, το παιχνίδι κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης, μία ομάδα η οποία κυνηγάει «θαύμα» για την σωτηρία του, χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή.

     

    Ξεκίνησε η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία έγινε σήμερα Δευτέρα (9/3) στο γήπεδο του Χαλκερού, ξεκίνησε ουσιαστικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για την εντός έδρας αναμέτρηση των «Αργοναυτών»  κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Το μεγαλύτερο βάρος κυρίως έπεσε σε θέματα τακτικής, όπως επίσης και σε θέματα φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών με την διάθεση από πλευράς των παικτών να θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι επί της ουσίας δεν υπάρχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα από απουσίες, τα οποία «πονοκεφαλιάζουν» το προπονητή της Καβάλας Κώστα Ανυφαντάκη. Και αυτό γιατί στο γιατρικό απουσιολόγιο της ομάδας δεν υπάρχει το όνομα κανενός ποδοσφαιριστή ενώ σε επίπεδο τιμωρίας, μόνο ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Γαβριηλίδης, δεν έχει δικαίωμα για να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Από κει και πέρα μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις που θα ακολουθήσουν μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με την ομάδα της Ελευθερούπολης, τα μέλη της τεχνική ηγεσίας του Α.Ο.Κ. θα έχουν στη διάθεσή τους όλους τους ποδοσφαιριστές, ώστε ο σχεδιασμός των πλάνων να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

     

    Περιμένουν τον ορισμό του αγώνα

    με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

    Και ενώ η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης βρίσκεται σε εξέλιξη, την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε, είναι το γεγονός ότι οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την ημερομηνία που θα διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι μέσα στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στην ομάδα του Εθνικού. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα αλλά και των υπολοίπων πέντε που αναβλήθηκαν στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας για τον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας είναι η επόμενη Τετάρτη 18 Μαρτίου. 

    Comments are closed.