Bookmarks

    Ο Τεχνικός Διευθυντής της Καβάλας Στέλιος Κατρακυλάκης με δηλώσεις στην «Αrena Press», εξέφρασε τον προβληματισμό για το γεγονός ότι πολλές ομάδες του ομίλου, δείχνουν την πρόθεση να δώσουν τους εντός έδρας αγώνες τους με τον Άρη, μακριά από τις φυσικές τους έδρες ή ακόμα και στην «Κ. Βικελίδης» για εισπρακτικούς λόγους.

     

    Χαρακτηριστικά ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Στέλιος Κατρακυλάκης μεταξύ των άλλων υπογράμμισε και τα εξής:

    – «Δεν μπορεί οι 14 ομάδες να παίζουν κανονικά εκτός έδρας όλα τα παιχνίδια τους και ο Άρης να μην παίζει στις κανονικές έδρες των αντιπάλων του. Γιατί εμείς , ο Πανσερραϊκός και οι υπόλοιπες ομάδες να παίξουμε κανονικά στο Αγιονέρι ή για παράδειγμα στην Χαλάστρα απέναντι στον Καμπανιακό και ο Άρης όχι; Θεωρούμε το πρωτάθλημα δεν διεξάγεται υπό ίσους όρους και φυσικά έχει χαθεί κάθε έννοια του Fair Play. Κατανοούμε τις υπόλοιπες ομάδες που βλέπουν τα ματς με τον Άρη ως ευκαιρία οικονομικής ενίσχυσης αλλά θεωρούμε ότι υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός».

     

     

    Χωρίς τους Ζουνίνιο και Λαζάρ Πόποβιτς

    Οριστικά χωρίς τους Μοντέϊρο Ζουνίνιο και Λαζάρ Πόποβιτς θα αγωνιστεί ο Α.Ο.Κ. την Κυριακή (21/9) στις 4:30 το απόγευμα, μπροστά στο κοινό του, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη κόντρα στη Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι η Ε.Π.Ο. δεν έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα στην έκδοση των δελτίων των συγκεκριμένων παικτών με αποτέλεσμα το «σήριαλ» να συνεχίζεται. Έτσι όπως και στο παιχνίδι της πρεμιέρας έτσι και στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας η τεχνική η τεχνική ηγεσία της Καβάλας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μοντέϊρο Ζουνίνιο και Λαζάρ Πόποβιτς. Αντίθετα ο Γιάννης Ισπιρλίδης μπορεί να υπολογίσει σε όλους τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, ακόμη και στις υπηρεσίες του Δημοσθένη Κοσμίδη ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθάνονταν και τις τελευταίες ημέρες έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

     

    Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία

     Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (19/9) ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Ένα παιχνίδι όπου η νίκη για το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη αποτελεί μονόδρομο. Την ίδια ώρα στις τάξεις των φιλάθλων υπάρχει κινητοποίηση προκειμένου στις  κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη» να δώσουν το παρών τους όσο περισσότεροι γίνεται ώστε ο Α.Ο.Κ. να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που το γόητρο έχει τη δική του σημασία και μεγάλη βαρύτητα.

     

    H 2η Αγωνιστική στον 1ο όμιλοτης Γ’ Εθνικής κατηγορίας

    Αναλυτικά η 2η αγωνιστική ημέρα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή (21/9) περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

    Καμπανιακός-Άρης Θεσσαλονίκης

    Καστοριά-Εθνικός Αγιονερίου

    Ορφέας Ελευθερούπολης-Ηρακλής Αμπελοκήπων

    Καβάλα- Δόξα Δράμας

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης- Άρης Ακροποτάμου

    Έβρος Σουφλίου-Αναγέννηση Γιαννιτσών

    Θύελλα Φιλώτα- Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    Πανσερραϊκός-Απόλλων Αρναίας

    2 Responses to “Στέλιος Κατρακυλάκης: «Το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας δεν διεξάγεται με ίσους όρους»”