Bookmarks

    Πήραμε και δημοσιεύουμε δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ανακοινώνεται και επίσημα πλέον η αναβολή, κατά μια εβδομάδα, της έναρξης των πρωταθλημάτων. Επίσης γίνεται ενημέρωση για τη νέα σχολή διαιτησίας, για τα γραπτά και αγωνιστικά τεστ των διαιτητών, για την έναρξη της προετοιμασίας των μικτών ομάδων.

     

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

     

    1. Ενημερώνονται όλα τα σωματεία, του διαιτητές, προπονητές και φιλάθλους της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Καβάλας ότι μετατίθεται προς τα πίσω η έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα το Σαββατοκύριακο 13-

    14 Σεπτεμβρίου 2014 να μην γίνει η πρώτη αγωνιστική της φετινής περιόδου ως έχει προγραμματισθεί. Η αναβολή της έναρξης οφείλεται, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει  η τοπική αυτοδιοίκηση, όσον αφορά την εξασφάλιση των αδειών καταλληλότητας, των γηπέδων του νομού μας.

     

    2. Ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι ότι, πρόκειται να λειτουργήσει η νέα σχολή διαιτησίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015. Πιθανή ημερομηνία έναρξης της σχολής είναι η Τετάρτη 8-10-2014, ώρα 6μ.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στη γραμματεία της Ένωσης, από 3-9-2014 έως και 3-10-2014. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον αρχιδιαιτητή κ. Βασίλη Κυριακούδη στο τηλέφωνο 6936134984 ή τον γραμματέα της ΕΠΣ Καβάλας κ. Χρόνη Γαιτατζή στο τηλέφωνο 6945926400.

     

    3. Ενημερώνονται όλοι οι διαιτητές της Ένωσης μας, ότι οι γραπτές εξετάσεις τους θα δοθούν στις 10-9-2014 και ώρα 6μ.μ. στο Ζουμπουλάκειο γυμνάσιο. Οι αγωνιστικές τους δοκιμασίες θα δοθούν στις 17-9-2014 και ώρα 4μ.μ., στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Η παρουσία όλων των διαιτητών είναι υποχρεωτική.

     

    4. Ενημερώνονται όλα τα σωματεία που επιθυμούν να καλυφθούν οι φιλικοί τους αγώνες με διαιτησία να ειδοποιούν τη γραμματεία της Ένωσης τουλάχιστον 48 ώρες πριν την τέλεση του αγώνα, έτσι ώστε να γίνεται ευκολότερο το έργο της επιτροπής διαιτησίας.

     

    5. Ενημερώνονται τα σωματεία ότι οι προπονήσεις επιλογής ποδοσφαιριστών για τη συγκρότηση των μικτών ομάδων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 22-9-2014 για τους γεννηθέντες τα έτη 1999-2000(νέοι) ενώ για τους γεννηθέντες τα έτη 2001-2002 (παίδες) την Τετάρτη 24-9-2014. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο ενωσιακό στάδιο και θα αρχίσουν στις 4.30μ.μ. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ιματισμό προπόνησης.

     

    6. Ενημερώνονται όλα τα σωματεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα υποδομής ότι υποχρεούνται εγγράφως, έως και την 26-9-2014, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Οι κατηγορίες εφήβων (Κ16), παίδων (Κ14) και προπαίδων (Κ12) θα διεξαχθούν ως πρωταθλήματα ενώ η κατηγορία τζούνιορς θα διεξαχθεί σε μορφή τουρνουά. Υπενθυμίζεται ότι στις 30-9-2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 6μ.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΚΑΒΑΛΑΣ θα γίνει συνάντηση με όλους τους εκπροσώπους των τμημάτων υποδομής ώστε να γίνει συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

     

    7. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Μ.Α Αντιφιλίππων, Π. Στυλιανού.

     

    8. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου ΑΡΗ Ζυγού, Γ. Γκέκα.

     

    9. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Α. (Φρίξος Πλατανοτόπου) 1 αγωνιστική

    ΣΙΔΗΡΑΣ Α. (ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα) 1 αγωνιστική

    ΠΑΠΠΑΣ Κ. (Δόξα Θεολόγου) 1 αγωνιστική

    ΜΗΛΙΑΔΗΣ Κ.Θ. (Ν.Μ.Α.Ορφανίου) 1 αγωνιστική

    ΖΙΑΡΙΜΗΣ Α. (ΠΑΟΚ Καβάλας) 2 αγωνιστικές

    ΑΘΙΑΝΟΣ Δ. (ΑΣ Παγγαίο) 1 αγωνιστική

    ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟΣ Φ. (ΜΑ Αντιφιλίππων) 1 αγωνιστική

    ΠΑΥΛΑΚΑΚΗΣ Α. (Νέστος Χρυσούπολης) 2 αγωνιστικές

    ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Χ. (Άρης Ζυγού) 1 αγωνιστική

    ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Γ. (Αετός Ερατεινού) 1 αγωνιστική

    ΚΕΥΣΕΝΙΔΗΣ Δ. (Ένωση Παγ.Δρυάδας) 3 αγωνιστικές

    ΤΣΙΤΣΙΛΙΚΑΚΗΣ Π. (Ατρόμητος Χαλκερού) 1 αγωνιστική

    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΙΛ. (Άρης Πρίνου) 2 αγωνιστικές

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΩΝ. (Κεραυνός Καλλιράχης) 2 αγωνιστικές

    ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ (Ολυμπιακός Καβάλας) 1 αγωνιστική

     

    5 Responses to “Ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ε.Π.Σ. Καβάλας η μετάθεση της έναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου προς τα πίσω”