Bookmarks

    Το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στον Κεραυνό Πέρνης και το Νέστο Χρυσούπολης ανέδειξε το απόγευμα της προηγούμενης Τρίτης (23/9) ως το ένα από τα δύο ζευγάρια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Το δεύτερο ζευγάρι είναι αυτό μεταξύ του νικητή της αναμέτρησης της Δόξας Θεολόγου με την Α.Ε. Καβάλας με τον Άρη Ζυγού. Μάλιστα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων για το κύπελλο δίνονται μέσα από το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας αναφέρει τα εξής:

     

    – «1. Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23-9-2014 στα γραφεία της ένωσης, παρουσία εκπροσώπων των σωματείων που συμμετέχουν στην ημιτελική φάση η κλήρωση των αγώνων κυπέλλου, που ανέδειξε τα ζευγάρια.

    α) Νικητής (Δόξα Θεολόγου-Α.Ε. Καβάλας) – Άρης Ζυγού

    β) Κεραυνός Πέρνης-Νέστος Χρυσούπολης

     

    Το πρόγραμμα των αγώνων κυπέλλου έχει ως ακολούθως:

    15-10-2014 – Ώρα 16.00

    Κεραυνός Πέρνης-Νέστος Χρυσούπολης

     

    26-10-2014 – Ώρα 16.00

    Δόξα Θεολόγου-Α.Ε. Καβάλας

     

    05-11-2014 ώρα 15:45

    Νικητής (Δόξα Θεολόγου-Α.Ε. Καβάλας) – Άρης Ζυγού

    Νέστος Χρυσούπολης-Κεραυνός Πέρνης

     

    2. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις ενδιαφερομένων, έως την 3-10-2014, για να παρακολουθήσουν τη νέα σχολή διαιτησίας που πρόκειται να λειτουργήσει την Τετάρτη 8-10-2014.

     

    3. Υπενθυμίζουμε όλα τα σωματεία που διατηρούν τμήματα υποδομής ότι πρόκειται να γίνει συνάντηση την Τρίτη 30-9-2014 και ώρα 6.μ.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή των σχετικών πρωταθλημάτων.

     

    4. Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια εύχεται καλή ανάρρωση στον σοβαρά τραυματισμένο ποδοσφαιριστή του Μ.Α. Αντιφιλίππων Σγουρίδη Χ, καθώς και τον παράγοντα της Αναγέννησης Λιμεναρίων κ. Διακουμή Παναγιώτη ο οποίος ταλαιπωρήθηκε με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

     

    5. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες Φρίξος Ελυθερούπολης-Μ.Α. Μεσορόπης και ΠΑΟΚ Αγ.Ανδρέα – Ν. Μ.Α. Ορφανίου θα διεξαχθούν στα γήπεδα Μεσορόπης και Ζυγού αντίστοιχα.

     

    6. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες Α.Ο. Ποταμιάς – Ατρόμητος Χαλκερού και Αναγέννηση Λιμεναρίων –Ναζιανζός Ν. Καρβάλης θ’ αρχίσουν στις 12.15 και 17.15 αντίστοιχα.

     

    7. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πενήντα (50€) χρηματικό πρόστιμο ο παράγοντας του σωματείου Αετός Ορφανού κ. Λαμπίδης Νικ, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Αετός Ορφανού-Ηρακλής Καβάλας.

     

    8. Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50€) ο παράγοντας του σωματείου Άρη Ζυγού κ. Συναρίδης Χρ, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Δόξα Λυδίας-Άρης Ζυγού

     

    9. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Περδίκης Θ. Ασπίδα Πολυστύλου 1 Αγωνιστική

    Παπαβασιλείου Κ. Δόξα Αμυγδαλεώνα 1 Αγωνιστική

    Κομνηνός Π. Α.Ο. Φάρος Μαριών 1 Αγωνιστική

    Τοσκολάρι Γκ. Α.Ο. Φάρος Μαριών 1 Αγωνιστική

    Λόγγος Σ. Άρης Πρίνου Α.Ο. Φάρος Μαριών 1 Αγωνιστική

    Κορδοκούζης Κ. Καβάλα 2004 Α.Ο. Φάρος Μαριών 1 Αγωνιστική

    Πουρλουκάκης Α. Βρασίδας Νέας Περάμου 1 Αγωνιστική

    Μπαμπίτσας Δ. Εθνός Νέας Καρυάς 1 Αγωνιστική

    Χατζηχρήστου Γ.  Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου 5 αγωνισιτκές

    6 Responses to “Στις 5 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί αγώνες για τον φετινό θεσμό του κυπέλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας”