Bookmarks

    H μετακίνηση της 3ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κατά μία εβδομάδα, μετά την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αναβολή όλων των εθνικών διοργανώσεων σε όλα τα αθλήματα, ως φόρο τιμής στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, δίνει τη δυνατότητα στο στρατόπεδο των «Αργοναυτών», για ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση.

     

    Χαρακτηριστικά, τα οποία απαιτούνται, για τη συνέχεια που ακολουθεί για τον Α.Ο.Κ, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ειδικότερα στις καθοριστικές «μάχες» που θα δώσει στις αγωνιστικές που έρχονται στον 1ο Όμιλο. Βέβαια από την άλλη πλευρά η μετακίνηση της 3ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου κατά ένα Σαββατοκύριακο, αποτελεί, για τον προπονητή της Καβάλας Γιάννη Ισπυρλίδη και το βοηθό του Γιώργο Γουνελά, μία πρώτης τάξης ευκαιρία προκειμένου μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις να βελτιώσει κάποιες αδυναμίες που έχουν εντοπιστεί, τόσο στον αγώνα του πρωταθλήματος με τη Δόξα Δράμας όσο και στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Απόλλων Αρναίας.

     

    Βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι

     

    Εκείνο το οποίο θεωρείται βέβαιο είναι το γεγονός ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι, ο Α.Ο.Κ. παρουσιάζεται όλο και περισσότερο βελτιωμένος. Δείχνει την απαιτούμενη αλληλοκάλυψη εντός αγωνιστικού χώρου, «εισπράττει» όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη των φιλάθλων και αυτό είναι ορατό στα δύο επίσημα παιχνίδια που έδωσαν μέχρι τώρα οι «Αργοναύτες» και η θετική αύρα, όσο κυλάει το πρωτάθλημα για είναι όλο και μεγαλύτερη.

     

    Μετά το ρεπό, οι προπονήσεις

     

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονιστεί ότι ρεπό έδωσε σήμερα Τρίτη (30/9), ο προπονητής της Καβάλας Γιάννη Ισπυρλίδη προκειμένου να ξεκουραστούν και από την Τετάρτη (1/10) θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις για το εκτός έδρας παιχνίδι στα Γιαννιτσά με την τοπική Αναγέννηση την Κυριακή (12/10). Μία αναμέτρηση όπου στόχος για τον Α.Ο.Κ. είναι το «τρίποντο». Αποτέλεσμα για το οποίο είναι υποχρεωμένος να παίζει σε κάθε αγωνιστική, είτε βέβαια λόγω ονόματος, είτε για να πλησιάζει το στόχο του που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην Football League. Στα αγωνιστικά να σημειώσουμε ότι οι Χάρης Παππάς και Θωμάς Γκαρακλίδης, οι οποίοι για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Απόλλων Αρναίας, με την επιστροφή της ομάδας στις καθημερινές προπονήσεις, θα μπούνε και οι δύο παίκτες κανονικά, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους. Από εκεί και πέρα στο στρατόπεδο της Καβάλας, υπάρχει η πίστη ότι μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα εκδοθούν τα δελτία των ποδοσφαιριστών Λαζάρ Πόποβιτς και Μοντέϊρο Ζουνίνιο. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι από πλευράς του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Στέλιου Κατρακυλάκη, γίνονται προσπάθειες για ανεύρεση ομάδας, προκειμένου ο Α.Ο.Κ. την ερχόμενη Κυριακή (5/10) να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική αδράνεια που υπάρχει, δίνοντας κάποιο φιλικό παιχνίδι.

    11 Responses to “Από παιχνίδι σε παιχνίδι ο Α.Ο.Κ. «εισπράττει» όλο και πιο πολύ την εμπιστοσύνη των φιλάθλων του και αυτό είναι ορατό”