Bookmarks

    Μπορεί το «τελεσίγραφο» των Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη για νέα πρόταση από άλλους υποψήφιους επενδυτές να λήγει την Πέμπτη (26/6), αλλά το σίγουρο είναι ότι οι ίδιοι τους χωρίς να περιμένουν τίποτε και από κανέναν. ήδη δραστηριοποιούνται και σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός για να «χτιστεί» ο νέος Α.Ο.Κ. εν όψη των υποχρεώσεων τους για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Πάντως από τη στιγμή που οι ίδιοι απηύθυναν ανοιχτή πρόσκληση σε οποιαδήποτε νέα πρόταξη υπάρξει επί της ουσίας μέχρι και την τελευταία ώρα, στον ορίζοντα δεν υπήρξε καμία απολύτως κίνηση και από κανέναν. Είναι φανερό πάντως ότι οι Αντώνης Αντωνίου και ο Σάββας Λαζαρίδης τις τελευταίες ημέρες δραστηριοποιούνται εντονότατα γύρω από τον ΑΟΚ, και με την επίσκεψη τους στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», χωρίς τυμπανοκρουσίες και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προ ημερών ήθελαν να δουν από κοντά τους χώρους που χρησιμοποιούν οι «Αργοναύες». Πιο συγκεκριμένα στην επίσκεψη τους στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», μετέβησαν στα αποδυτήρια της ομάδας, είδαν από κοντά σε πια κατάσταση βρίσκεται ο χλοοτάπητας του σταδίου και γενικότερα ενημερώθηκαν για πολλά και ειδικά θέματα, σχηματίζοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα.

     

    Σε αναζήτηση προπονητή

     

    Από ‘κει και πέρα οι Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης στρέφουν το ενδιαφέρον του στο να κλείσουν συμφωνία με έμπειρο προπονητή. Οι ίδιοι μάλιστα έχουν κάνει κάποιες συζητήσεις μέχρι σήμερα με έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές σε πανελλαδικό επίπεδο, εξετάζονται συγκεκριμένες περιπτώσεις και εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα. Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι βασική τους επιδίωξη είναι, ο νέος προπονητής του Α.Ο.Κ. να είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στα Εθνικά πρωταθλήματα , κυρίως δε με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Football League, κατεύθυνση στην οποία κινούνται.

    5 Responses to “Δραστηριοποιούνται εντονότατα γύρω από τον ΑΟΚ οι Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης με τον σχεδιασμό της ομάδας να είναι σε εξέλιξη – Πραγματοποίησαν επίσκεψη τους στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» χωρίς τυμπανοκρουσίες και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας”