Bookmarks

    Σήκωσαν τα μανίκια και ήδη έχουν πιάσει δουλειά επί της ουσίας οι νέοι επενδυτές στον Α.Ο.Κ. Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης παρά το γεγονός ότι εκ των πραγμάτων θα περιμένουν μέχρι και την Πέμπτη (26/6). Κι αυτό γιατί δεν έχει προκύψει το παραμικρό ενδιαφέρον επί τους ουσίας αλλά και χωρίς αυτήν, από τη Δευτέρα (23/6) από την ημέρα δηλαδή που οι ίδιοι δια μέσω του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. έδωσαν τη δυνατότητα σε όποιον οι όποιους θέλουν να στηρίξουν την ομάδα σ’ αυτήν τη δύσκολη καμπή που βρίσκεται, να το πράξουν άμεσα, μπαίνοντας μπροστάρηδες.

     

    Προς κάθε κατεύθυνση σαφές μήνυμα

     

    Μάλιστα από τη στιγμή που δημοσιοποίησαν τις προθέσεις του και μετέπειτα, δεν προέκυψε το παραμικρό ενδιαφέρον αλλά το σίγουρο είναι το ότι οι Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης τους στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ήθελαν να στείλουν συγκεκριμένα αλλά και προς κάθε κατεύθυνση σαφές μήνυμα. Που λέει ότι οι ίδιοι δεν ήρθαν να κάνουν πλιάτσικο και να εκμεταλλευτούνε, καταστάσεις στο Α.Ο.Κ.. Αποδέκτης μάλιστα του περιεχομένου της γραπτής ανακοίνωσης τους, είναι ο Στέλιος Κατρακυλάκης όπως όλα δείχνουν, αφού ο ίδιος στις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις που παραχώρησε τελευταία, άφησε πολλά υπονοούμενα στα πρόσωπα των Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη, για τα χρήματα τα οποία πρόκειται να βάλουν και να στηρίξουν τον Α.Ο.Κ. αγωνιζόμενο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Οργάνωση σε όλα τα επίπεδα

     

    Και ενώ δεν δείχνει τίποτε ικανό να ανατρέψει τα σημερινά δεδομένα, πρωταρχικός στόχος και βασικότερο μέλημα στην παρούσα χρονική περίοδο, των νέων επενδυτών στον Α.Ο.Κ. Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη, είναι η καλύτερη δυνατή οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Στο να γίνει η στελέχωση της και να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πλαίσια και σε ένα πλάνο που θα βασίζεται σε ικανά πρόσωπα, που γνωρίζουν το κάθε ένα το αντικείμενο με το οποίο θα ασχοληθεί, διαθέτοντας ανάλογη εμπειρία.  έβαια σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε, ότι ιδιαιτέρα μεγάλη βαρύτητα αναμένεται να δώσουν οι Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης στη νέα Διοίκηση της ομάδας στο «αγκάλιασμα» των καβαλιωτών φιλάθλων προκειμένου οι συμμετοχή τους να είναι η μεγαλύτερη δυνατή.

     

    Προπονητής Football League

     

    Και τα τελευταία εικοσιτετράωρα αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για το όνομα του νέου προπονητή, να σημειώσουμε ότι καλά πληροφορημένες πηγές του www.kavalagoal.gr αναφέρουν ότι το νέο «αφεντικό» στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. δεν θα είναι Καβαλιώτης. Ένας ακόμη λόγος ο οποίος ενισχύει τη θέση αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα περιθώρια στο να είναι καβαλιώτης ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» έχουν στενέψει σε μέγιστο βαθμό. Τη ίδια ώρα οι πηγές του www.kavalagoal.gr σημειώνουν ότι ο νέος προπονητής του Α.Ο.Κ. θα είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στα Εθνικά πρωταθλήματα , μη καβαλιώτης στην καταγωγή, κυρίως δε με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Football League. Μάλιστα οι Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης έχουν κάνει κάποιες συζητήσεις με έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές σε πανελλαδικό επίπεδο και εξετάζονται συγκεκριμένες περιπτώσεις.

    8 Responses to “Σήκωσαν τα μανίκια και ήδη έχουν πιάσει δουλειά επί της ουσίας οι νέοι επενδυτές στον Α.Ο.Κ. Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης παρά το γεγονός ότι εκ των πραγμάτων θα περιμένουν μέχρι και την Πέμπτη (26/6) αφού εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια μετά την ανακοίνωση τους – Πηγές του www.kavalagoal.gr σημειώνουν ότι ο νέος προπονητής θα διαθέτει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Football League”